About xBeautifullBeauty

xBeautifullBeauty is mijn persoonlijke blog die is opgestart op zondag 3 maart 2013. Eerst noemde mijn blog xpink-mascara maar met deze naam zag ik het niet zo blijven, dus ik veranderde hem. Je zal hier vooral beauty updates te zien krijgen, maar ook Fashion en Lifestyle updates zullen hier af en toe verschijnen. Ook zal er af en toe een winactie verschijnen waarbij je altijd een leuk pakketje / ... kan winnen!

Waarom ben ik deze blog opgestart?
Omdat beauty een grootte hobby is van mij en ik vind het gewoon super leuk om artikels te schrijven, de foto's voor het artikel te bewerken, en alle dingen die ermee te maken hebben. Ik heb deze blog absoluut niet gemaakt om gratis producten toegestuurd te krijgen, nee dat zeker niet. Ik heb deze blog gemaakt omdat ik het leuk vind en het met veel plezier doe. Moest het ooit zover komen zou ik er natuurlijk geen nee tegen zeggen. Maar da is absoluut niet mijn bedoeling.

Wat is mijn doel met deze blog?
Mijn doel is om andere mensen mijn mening te vertellen over producten, heb te laten zien hoe het producten werkt en swatches te laten zien. Zo kan ik hun ermee helpen om geen miskopen te doen. Ook is mijn doel om nog meer te weten te komen over Beauty door andere blogs te volgen.

Wat kunnen jullie verwachten op deze blog?
Ik ga elke dag een artikel online plaatsen dat over Beauty, Fashion of Lifestyle zal gaan. Dit kunnen reviews zijn maar ook swatches of filmpjes.

Wil je contact opnemen met mij klik dan hier