Disclaimer


Alle artikelen, foto's, ... die op xBeautifullBeauty verschijnen zijn door mezelf geschreven, bedacht en gefotografeerd. Daar steek ik dagelijks veel tijd in en dit doe ik met veel plezier. Daarom ga ik er niet mee akkoord dat mensen deze dingen zomaar kopieren en op hun eigen site, pagina, blog, ... plaatsen. Ik geef hier wel de toestemming voor wanneer je mij dit vraagt en er natuurlijk een bronvermelding bijplaatst. Spammen is ook niet toegestaan, deze reactie's zullen zonder pardon worden verwijderd. Je mag enkel en alleen spammen wanneer het een spam je blog update is!
Het kan natuurlijk ook wel eens gebeuren dat ik mijn informatie van google haal of dat afbeeldingen niet door mijzelf gemaakt worden maar dat ik die van google, tumblr of andere website's gebruik. Wanneer dit het geval is zal dit onderaan het artikel staan:
* De afbeeldingen/tekst zijn niet door mijzelf gemaakt en komen van ...

Alle producten die ik review zijn door mijzelf gekocht. Ik geef over alles mijn eigen eerlijke mening. Ik zal zeker en vast mijn mening niet laten veranderen door bepaalde zaken. Wanneer ik een product review door een merkt zal je dit helemaal onderaan het artikel zien:
* Dit product is mij door een merk toegestuurd.

Je mag mij altijd contacteren wanneer je vragen, tips of andere dingen te zeggen hebt. Ik beloof dan ook dat ik alle mailtjes binnen de 2 dagen zal beantwoorden!
Wil je contact opnemen met mij klik dan hier