dinsdag 26 maart 2013

Nivea in shower - body milkEen lange tijd geleden kwam Nivea met dit product op de markt, en ik heb er nooit echt aandacht voor gehad omdat ik altijd gewoone body lotion gebruikte. Wanneer ik een paar weken geleden bij Kruidvat was zag ik het product staan en besloot ik om hem toch maar mee te nemen. Omdat ik alleen maar positieve reactie's had gehoord wou ik hem toch wel even voor mijzelf testen. En hier ga ik jullie mijn mening over vertellen.


Ik koos zelf voor de blauwe tube en die is voor de droge huid.
De verpakking ziet eruit zoals we gewoon zijn en hier heb ik dan ook geen problemen mee. Hij is handing om het product te doseren. Hij heeft niet echt een overheersende geur, gewoon een licht amandelgeurtje. Je moet hem als volgt gebruiken:
  1. Was je met je normale douchegel
  2. Breng de body milk aan
  3. Spoel af  

(Wanneer je het hebt afgespoeld lijkt het alsof het product nog steeds op je huid zit, maar dat is niet zo :p raar!) Ik heb dit product ongeveer een tweetal weken getest en ik moet zeggen dat hij niet het effect geeft dan dat ik had verwacht, maar hij doet het toch wel heel goed. Hij zorgt ervoor dat mijn huid minder droog is maar hij geeft niet hetzelfde effect dan een bodylotion die niet voor in de douche is. Dit kan ook wel te maken hebben met het feit dat mijn huid echt extreem droog is in de winter. Het kan misschien zijn dat hij wel voldoende is voor mijn huid in de zomer, maar dat kan ik nu nog niet testen door het nog steeds koude weer. Ik ben zeker niet minder te spreken van dit product, integendeel zelfs. Ik vind het zeer handig voor als je jezelf even snel moet klaarmaken en geen tijd hebt om body lotion te smeren en ook is het compacter om mee te nemen dan een pot body lotion.

De body milk bevat de volgende ingrediƫnten:Hij is zeker aan te raden wanneer je een minder droge huid hebt of wanneer je geen zin hebt om iedere keer wanneer je uit de douche komt body lotion te smeren.

Nivea in shower body milk is te koop bij drogisten bevat 250ml en kost €5,99

1 opmerking:

  1. Ik heb dat product thuis ook. Ik vind het ook super handig om het te gebruiken onder de douche. Dan kan ik als ik er uit ben onmiddellijk mijn kleding aantrekken.

    BeantwoordenVerwijderen