donderdag 14 maart 2013

Review - Catrice Smokey Eyes Set (You Dit That)


De laatste tijd ben ik helemaal into paarse tinten oogschaduw, en natuurlijk kan ik dit mooie setje niet laten liggen. Toen ik hem bij Kruidvat zag was ik echt onder de indruk. Ik had zowal goede als slechte reactie's over dit setje gehoord, maar ik kon het toch niet laten om hem te laten liggen.

Ik vind dat de verpakking er zeer casual uitziet en dat vind ik wel mooi. Het borsteltje dat erbij zit vind ik middelmatig. (maar dat vind ik altijd van die borsteltjes)


Dit setje bevat 3 oogschaduws en 1 gel liner en kost €4,99. Ik vind de pigmentatie van de oogschaduws zeer goed en ze hebben echt een prima kwaliteit zoals het hoort.

 
De werking van de oogschaduws is ook prima. Ze blenden goed en zijn goed op te bouwen. De lichtste kleur gebruik ik zelf als highlighter onder mijn wenkbrauw, de middelste paarse kleur gebruik ik op mijn bewegend ooglid en de donkerste kleur gebruik ik in mijn crease.

 

Over de gel liner heb ik gemengde meningen. Ik de shimmer erin echt prachtig dat paarse met dat roos. Maar de werking valt tegen, hij is niet zwart genoeg en werkt niet zo heel fijn. Spijtig want de oogschaduws zelf vind ik wel goed werken.


Dit is de look die ik ermee heb gemaakt. Zoals je ziet zijn de kleuren goed te blenden. Wanneer je een oogschaduwbasis aanbrengt vervagen de kleuren niet en blijft hij de hele dag goed op zijn plaats zitten.


Al bij al ben ik zeer tevreden over dit setje, voor amper €5 heb je toch drie mooie oogschaduws. En het is niet dat de gel liner echt waardeloos is, hij kan gebruikt worden maar er zijn betere. Heb je deze zelf ook en wat vind je er van?

2 opmerkingen:

  1. Mooie look heb je ermee gemaakt zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeee,
    ik heb je geomineerd voor de liebster award http://sevenrandomgirls.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html#more Ik weet niet of je al eens eerder genomineerd bent ofzo maar toch :)

    xx Daniƫlle

    BeantwoordenVerwijderen