zaterdag 13 april 2013

E.L.F. Duo Powder Eyeshadow - 4301 Butter Pecan!

Jullie konden al eerder een review zien over het oogschaduw quatro 2007 Drama van E.L.F. vandaag laat ik jullie een duo zien.
 
Dit is een duo met 2 bruintinten, een lichte en een donkere. Ik vind het er we leuk uitzien en ze 2 oogschaduws zijn ook redelijk groot. De verpakking vind ik ook wel leuk met het draaisysteem en het dekseltje dat eraf kan, het is eens iets anders dan een klik systeem.
 
Dit zijn de swatches zonder flits. Hier zie je ook al goed dat de oogschaduws een goede pigmentatie hebben.
 
En hier de swatches met flits, ik vind het 2 hele mooie kleuren die goed bij elkaar passen. De lichtere kleur is iets minder gepigmenteerd dan de donkere, dus ik denk dat je altijd wel nog een andere kleur zal nodig hebben om hier een volledige ooglook mee te kunnen maken maar dat vind ik nu ook niet zo erg, de kleuren zijn goed op te bouwen dus dat ik voor mij oké! Qua fall-out valt het ook allemaal wel mee, er beland hier en daar wel eens wat op je wang maar dat veeg je zo weg!
 
De oogschaduws bevatten deze ingrediënten.

Ik ben wel blij dat ik dit setje in mijn stash heb, het is niet echt heel bezonder maar het zijn toch 2 leuke kleurtjes. Dit oogschaduw duo'tje is te koop op www.eyeslipsface.be voor maar €1, van deze duo's hebben ze een ruime keuze aan kleuren.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! ELF eyeshadows zijn, zeker voor de prijs, echt top.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de hele reeks voor mijn moeder gekocht. Die vind ze super :-)

    BeantwoordenVerwijderen