donderdag 4 april 2013

Iphone spulletjes geshopt!

Mijn iphone een leuk uiterlijk geven met allerlei hoesjes en headphone plug-ins en nog veel meer dingen, daar hou ik van. Hierdoor heb ik het ook altijd zeer moeilijk wanneer ik een leuk hoesje of iets anders tegenkom om het te laten liggen, meestal beland het al bij al toch op mijn kassaticket! :D En zo ging het een aantal dagen geleden ook toen ik bij Claire's & Action was. Bij Claire's kwam ik een super schattig hoesje tegen dat gewoon naar mij riep: " Neem me mee! " Dat heb ik dan ook gedaan. Dit is absoluut zonder twijfel het mooiste hoesje in mijn collectie en ik ben er echt super happy mee!Dit hoesje koste €14,95 wat ik opzich wel vrij duur vind wanneer je kijkt naar bijvoorbeeld hoesjes van de Action voor €1,60of van de webshop www.Miniinthebox.com waar hoesje zo goed als geen geld kosten. Maar goed ik had die €15 er zeker voor over, want wees nu eerlijk dit is toch echt een plaatje! Het is een 3D hoesje want als je van opzij kijkt komen de bloemen eruit, ook heeft het op iedere bloem een steentje zitten. (hier vrees ik wel een beetje voor dat ze er snel zullen afvallen, but no problem ik heb hier duizenden van die steentjes rondslingeren en ik denk dat ik die er wel zal kunnen opplakken met nagellijm, i will see xp) Wat ik nu al heb gemerkt is na dat ik mezelf heb opgemaakt er er nog wat glitters van mijn oogschaduw aan mijn vingers hangen dat deze echt blijven plakken op het hoesje omdat het van rubber is en geloof me het is geen leuk klusje om die eraf te halen. Maar ik ben wel tevreden dat het rubber is want ik vind toch nog altijd dat dat je iphone het meest beschermd tijdens een val omdat het zeg maar ' de schok opvangt '.

Ook kocht ik bij de claire's nog een goude headphone plug in de vorm van een strikje met verschillende gekleurde steentjes voor €4,95.

Dit leuke setje kocht ik bij Action voor €0,99. Het setje bevat een touch pennetje, een hangertje en een mini lipgloss. De lipgloss vind ik eigelijk wel best fijn, mooi naturel kleurtje. Wat ik super vind aan deze headphone plug-ins is dat je het hangertje er kan afhalen en aan de werkelijke headphone plug een ander hangertje kan hangen zoals hieronder afgebeeld!
Zo dit waren mijn nieuwe accesoires voor mijn geliefde Iphone, houden jullie ook zo van je gsm een leuk hoesje om te doen?

2 opmerkingen:

  1. Zien er allemaal superleuk uit! Ik heb helaas een gsm waar geen hoesjes voor worden gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes heb je geshopt! Vind vooral het hoesje erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen