donderdag 11 april 2013

Nivea - Verfrissende 2in1 Reinigingsmelk & Tonic



Gisteren konden jullie mijn review over de double effect oogmake-up remover al lezen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Verfrissende 2in1 Reinigingsmelk & Tonic. Dit is niet alleen een reinigingsmelk maar ook een tonic. Dit zegt Nivea:

"  De Verfrissende 2in1 Reinigingsmelk & Tonic, verrijkt met Vitamine E en Hydra IQ, combineert een reinigingsmelk en een tonic: De formule verwijdert grondig onzuiverheden en make-up. De 2 in 1 formule reinigt en zuivert de huid in één gebaar zonder restjes achter te laten. Resultaat: Je huid is in één gebaar gereinigd, gehydrateerd en voelt aangenaam zacht aan. Het unieke ingrediënt Hydra IQ zorgt bovendien dat het huideigen hydratatieproces wordt gestimuleerd voor een langdurige hydratatie. De formula verrijkt met Vitamine E en Hydra IQ, zuivert en verfrist de huid zonder uit te drogen. Het hydrateert de huid en verwijdert make-up en onzuiverheden. Gebruiksaanwijzing: Breng elke ochtend en avond met de vingertoppen of een watje in de huid masseren. Verwijder de restjes met een watje of met water. Vermijd het gebied rond de ogen. "
 
De verpakking ziet er ook gewoon weer standaard uit. Het is een product voor de normale tot gemengde huid en bevat de volgende ingrediënten: Aqua, Alcohol Denat., Isopropyl Palmitate, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Panthenol, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid, Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Parfum.
 
Het is ook weer een knijpsysteem waar dan een soort créme uit komt die je op een wattenschijfje moet dan en er dan mee over je gezicht moet gaan. Het is een lopende maar tegelijkertijd ook een vaste structuur, k vind zelf dat hij mijn huid gewoon goed reinigt en doet wat hij belooft te doen, hij droogt mijn huid niet uit en haalt de restjes make-up op mijn gezicht weg.
 
Dit is eigenlijk alles wat ik erover te zeggen heb! Gewoon een fijne tonic en reinigingsmelk die je bij Kruidvat en andere drogisterijen kan kopen voor €6,45 en hij bevat 200ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten