maandag 20 mei 2013

Sooo 80's Eye Kit!

In mijn Boozyshop shoplog konden jullie dit leuke setje al voorbij zien komen. Ik moet eerlijk zijn dat ik nog nooit over deze setjes had gehoord, maar toen ik zag dat deze van €12,95 naar €4,95 ging gooide ik hem snel in mijn winkelmandje! Ben je benieuwd naar de kleuren? Lees dan snel verder!
 
Het setje bevat 4 oogschaduwkleuren, 2 kwasten en een oogpotlood. Ook zit er binnenin een redelijke grootte spiegel wat altijd heel handig is wanneer je het setje meeneemt. Het uiterlijk vind ik er heel leuk, fleurig uitzien! - Een roze verpakking heeft altijd een beetje meer - !
 
Ook bevat het setje 3 kaartjes waar how to's van 3 looks op staan, handig!

Over de oogschaduw en kwasten zit nog een plastic, deze laat ik er ook overzitten zo kan er zeker niet beschadigen!
 
Zonder flits.

De kleuren met flits. Ik vind de kleuren heel mooi en vooral heel goed op elkaar afgestemd. De roze, licht- en donkerblauwe zijn poederoogschaduw de witte is een oogschaduwcrème. Deze kan dan ook perfect gebruikt worden als highlighter of in de binnenste ooghoek. Kortom deze kleuren zijn perfect om een volledige look mee te maken.

En dit maakt het al helemaal compleet om een volledige look te maken. De kwasten zie ik mezelf niet gebruiken - ik blijf liever bij mijn oude - maar het oogpotlood zal ik zeker en vast gebruiken. Zoals je kan zien op de swatch is het mooi zwart en van erg goede kwaliteit! En dan de swatches van de oogschaduw!
 
Zonder flits, in daglicht! Wauw! Wat een pigmentatie, kijk vooral heel goede naar de diepte en prachtige kleur van de licht blauwe. Deze is zeker mijn favoriete kleurtje uit deze zet. Maar ook de andere zijn heel erg goed gepigmenteerd en ook heel mooi. Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien heeft de donkerblauwe kleur een paarse ondergrond en dit vind ik juist zo mooi! De crème-substantie is zoals ik zei perfect als highlighter of in de binnenste ooghoek te gebruiken. De kleuren hebben allemaal een prachtige shimmer, maar ik had de donkerste kleur het liefst matt gezien.
 
De kleuren met flits. Hier komen de kleuren nog mooier over. Deze kleuren passen echt heel mooi bij elkaar en je kan er dan ook een heel fleurige, zomerse, felle, opvallende look mee maken! Maar je kan ook een paar of maar 1 kleur gebruiken en het met wat bruin -of een kleur naar keuze- combineren en dan ziet het er wat natureler uit!

Ik weet totaal geen minpunten voor deze set, behalve dan dat ik de donkerste kleur liever matt had gezien. Maar voor de rest ben ik heel tevreden over de kwaliteit en de pigmentatie. Ik kan hem aan iedereen aanraden die graag kleur ziet op de ogen. Je kan er prachtige looks mee maken en die zullen jullie dan ook snel te zien krijgen in mijn volgende EOTD update.
 
Wat vinden jullie ervan?

1 opmerking: