dinsdag 9 juli 2013

Birthday cadeau's! =D

Follow on Bloglovin

Ik kreeg voor mijn verjaardag heel mooie cadeau's, ik vind ze allemaal zo leuk dat ik ze daarom graag even aan jullie laat zien. Kijk snel verder voor mijn Bday cadeau's! :D


Van mijn vriend kreeg ik de Core collection van Real Techniques en hier ben ik ├ęcht super super blij mee! De kwasten zijn top, super zacht en werken gewoon perfect! Hier kunnen jullie zeker nog een review van verwachten! :D


Ook kreeg ik van mijn vriend nog het 'Au Naturel' palette van Sleek, dit palette bevat heel mooie bruintinten en ik ben helemaal in love met de kleuren!

Van mijn ouders kreeg ik een laptop en deze konden jullie al eerder voorbij zien komen, ik kreeg hem dan ook een maand vroeger! :D Ook kreeg ik nog een Logitech draadloze muis en een panda USB-stick!

Van mij nonkel & tante kreeg ik een setje van Yves Rocher met daarin de framboos douchegel en bodylotion, daarbij zat ook nog een kleine rode vruchten parfum, een badpuff en 2 baddingen.

Ik kreeg bovenop alles nog een Olilily parfum die Papillon noemt, en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hij zo zou ruiken. Deze parfum ruikt echt heeeerlijk!

Als laatste mocht ik nog voor €25 bestellen bij Echantra. Ik koos voor de setting brush van Real Techniques, ik ben zo gek op de kwasten dat ik ze allemaal wil! Dan bestelde ik ook nog 2 dingen van Sleek, namelijk het candy palette en een eyepencil in sea blue! Jammer genoeg is deze bestelling nog niet toegekomen en kan ik jullie geen foto's laten zien, reviews van de producten kan je wel verwachten!

Voor de rest kreeg ik ook nog geld en een aantal leuke kaartjes!

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke cadeaus! Dat setje van Yves Rocher wil ik ook wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat sleek palette is echt mooi. Liefs, Savannah.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke en mooie cadeaus heb je gekregen! De pandabeer USB stick vind ik wel heel erg schattig eruit zien. De geur van de Oilily parfum ben ik nu ook wel heel nieuwsgierig naar geworden.

    BeantwoordenVerwijderen