dinsdag 30 juli 2013

Festival Fashion!

Follow on Bloglovin

Festival fashion
Het festival seizoen is in volle gang! Bijna iedereen gaat wel naar een festival, want Nederland is een echt festival land. Van dance festivals tot hele alternatieve festivals tot Zwarte Cross. In het kleine kikkerlandje hebben we het allemaal. Ook in Belgiƫ zijn een aantal populaire festivals zoals Pukkelpop.

Door alle festivals is er een echte festival fashion ontstaan. Je kunt veel bohemian jurkjes op Zalando kopen en deze omtoveren tot een echte festival look. Nog geen inspiratie? Hieronder een aantal looks en tips. 

Simply stylish
Dit is een vrij simpele look, maar toch heel stijlvol. Een dromenvanger is een accessoire die je veel ziet bij de festival en bohemian look. In de wereldwinkel kun je een kleine dromenvanger kopen en op de markt een leren koord. Daar kun je dan een leuke ketting van maken. 

Veel accessoires
Dat is ook waar de boho look omdraait: accessoires. Vaak is de kleding zelf vrij basic en wordt hij helemaal aangekleed met armbandjes, ringen en kettingen. Ook een haarband is een leuke fashion voor als het wat kouder is.

Lang open vest
Als je gaat zoeken naar de echte festival stijl, dan zal het je opvallen dat veel meiden over hun korte zomer kleding een open en lang vest dragen. Dit is lekker praktisch, want overdag is het niet te warm en zorgt het ervoor dat je niet verbrand en in de avond houdt het je warm. Bij Zalando kun je deze vesten vinden onder dames en vesten.

De Crop Top
Deze korte fashion zie je veel op festivals. Voornamelijk omdat het lekker luchtig is en echt een festival look geeft. Een echte festival look, zit tussen een beach look en een gewone look in. En dat zit de crop top ook.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan en kunnen jullie zo de 'perfecte festival-look' samenstellen!

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. De eerste vind ik echt heel erg leuk eruit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de festival stijl wel heel erg leuk en deze oufits zijn ook erg mooi. Vooral de tweede outfit dat is toch wel mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen