vrijdag 5 juli 2013

Films die ik heb gezien #Juni !

Follow on Bloglovin

In dit artikel laat ik jullie zien welke films ik heb gezien in Juni en ik vertel ook een stuk waarover ze gaan. Kijk snel verder!

" LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola (Miley Cyrus). Zij en haar vrienden lachen heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, iTunes en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders. Als Lola's moeder (Demi Moore) 'per ongeluk' het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot het verschil tussen hun generaties is. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor BFF Kyle (Douglas Booth), van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Hoe gaat ze hem dat vertellen? Lang kan Lola niet wachten, want ze merkt dat Ashley (Ashley Greene), haar sexy klasgenoot, de knappe Kyle ook wel ziet zitten. Lastig dus, helemaal als ze met de hele klas naar Parijs gaan! "

Jack McCall is een praatzieke literair agent die elke deal kan sluiten, op elk moment, op elke manier. Voor zijn eigen zelfzuchtige doeleinden heeft hij heeft zijn zinnen gezet op de New Age goeroe Dokter Sinja. Maar Dokter Sinja heeft hem door en Jacks leven valt uiteen wanneer er een magische Bodhi boom verschijnt in zijn achtertuin. Bij elk woord dat Jack uitspreekt valt er een blad van de boom. Jack komt er achter dat bij het laatste blad dat valt zowel hij als de boom zullen overlijden. "

" Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen. "

" De film vertelt het verhaal van een eeuwenoude oorlog die opnieuw oplaait wanneer een jonge boerenknecht onbewust een poort opent tussen onze wereld en die van een angstaanjagend ras van reuzen. Als de reuzen weer voor het eerst in deze eeuw worden losgelaten op Aarde streven ze er naar om het land terug te winnen wat ze ooit hebben verloren. Jack probeert hier met gevaar voor eigen leven een stokje voor te steken. Vechtend voor een koninkrijk, de bevolking, en de liefde van een dappere prinses komt hij oog in oog te staan met de niet te stuiten krijgers, waarvan hij dacht dat ze alleen in legendes voorkwamen. Nu heeft hij de kans om zelf een legende te worden. "

" Disney's fantastisch verhaal "Oz The Great and Powerful", geregisseerd door Sam Raimi, vertelt het verhaal van L. Frank Baum's geliefde personage 'the Wizard of Oz'. Wanneer Oscar Diggs (James Franco), een obscure goochelaar uit het circus met een dubieuze ethiek, weggeblazen wordt uit het stoffige Kansas naar het levendige Land van Oz, denkt hij dat hij in de hemel is terechtgekomen. Tenminste tot hij de drie heksen, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams) ontmoet, die niet helemaal overtuigd zijn dat hij de fantastische grote tovenaar is die iedereen had verwacht. Oscar wordt tegen zijn wil meegetrokken in de problemen die het Land van Oz en de inwoners kennen, waardoor hij moet ontdekken wie goed of slecht is voor het te laat is. Oscar gebruikt zijn magische kunsten en probeert een grote en machtige tovenaar te worden, en tegelijkertijd ook een beter mens. "

Welke films zagen jullie afgelopen maand?

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen:

  1. Zien er leuke films uit! Ik zag The Great Gatsby en Mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De 2 films van Eddie Eddie Murphy vond ik beide zo leuk! De andere films heb ik nog niet gezien, maar staan wel allemaal op het lijstje van de films die ik nog echt wil zien.

    BeantwoordenVerwijderen