vrijdag 30 augustus 2013

Ben jij een armcandy lover of hou je het liever rustig?!

Follow on Bloglovin

Armcandy, een leuk woord voor armbandjes met leuke hangertjes of toevoegingen. Zelf ben ik er helemaal dol verliefd op en ik vind het zo mooi staan. Maar wat vinden jullie er nu van?

Zelf draag ik het liefst zoveel armbandjes tegelijkertijd, zeker in combinatie met een horloge! Het ziet er gewoon super cute uit & i love it! Zelf vind ik goud mooier dan zilver om het zou te dragen.

Maar ik ken ook mensen die het al snel te veel gaan vinden en het liever simpel houden door gewoon een horloge en/of een armbandje te dragen en dit is niet minder mooi! Simpel kan ook heel mooi zijn zoals je op bovenstaande foto kan zien. Toch, vind ik persoonlijk veel mooier maar natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak en dat is ook goed anders zouden we allemaal hetzelfde zijn!

Wat vind jij nu het mooiste en hoe zou jij het zelf dragen? Draag je graag veel armbandjes of hou je het liever simpel met 1tje of 2? Laat het me weten in de comments!

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

1 opmerking:

  1. Ik ben zelf ook gek op armbanden. Het wisselt alleen wel heel erg bij mij. De ene keer vind ik het namelijk leuk om er maar één te dragen en de andere keer heb ik zin om allerlei verschillende bij elkaar te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen