woensdag 4 december 2013

Christmas & Newyear wishlist!

Follow on Bloglovin

We hebben allemaal wel een aantal producten in ons hoofd die we graag nog in onze stash zouden willen voor de feestdagen, of iets wat we graag als cadeau zouden krijgen. Ik maak dan zelf altijd een klein lijstje dat ik ergens bewaar, dit jaar is mijn wishlist verbaasd klein:

Ik zou graag nog deze parfum van Paco Robanne hebben, Black xs. Het is een echte wintergeur en dat mis ik nog in mijn stash.
Deze tassen van Longchamp hebben heel veel mensen, zelf wil ik deze echt al een hele tijd maar het komt er nooit van! Ik heb mezelf voorgenomen dat ik hm toch nog graag zou hebben voor de feestperiode. Ik wil hem in het donkerbruin omdat je daar heel weinig vuil op ziet en ik vind het ook gewoon een mooie kleur.

 
Ik hou zo van deze horloge, deze zijn van Michael Kors. Van mij moet ze niet persé van dat merk zijn, met een look-a-like ben ik even tevreden. Deze wil ik op de feestdagen zelf dragen, ik vind ze zo chique staan en met de juiste armbandjes erbij ziet het er echt heel leuk uit!

Dit is eigenlijk alles wat ik op mijn wishlist heb staan, wat zouden jullie nog graag willen voor de feestperiode?strong>
 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen: