zondag 3 maart 2013

# Get to know me

Get to know me

 
 
Omdat dit het begin van mijn blog is, en omdat jullie mij nog niet echt kennen vond ik het wel een leuk idee om een 'get to know me' te maken. Hierin ga ik jullie wat meer over mij zelf vertellen. En laat ik jullie mijn 'beauty hoekje' zien.
 
 
Ik ben graag bezig met make-up en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben er toch al een aantal maanden echt iedere dag mee bezig. Maar had nog nooit echt gedacht aan een eigen blog maken. Terwijl ik toch wel elke dag een aantal blogs volgende. Tot ik dus op het idee kwam om een eigen blog te starten en dat heb ik dus gedaan.
 
Al mijn make-up & nagel spullen staan op mijn kamer. Ook heb ik daar een beautytafel met een grote spiegel staan. Daar maak ik mij dan ook dagelijks op.  
Dit is mijn beautytafel.
Boven op staan mijn kwasten, een spiegel mijn everydaybakje, reiniginsspray, wattenschijfjes en een potje met watenstaafjes.
Op de tafel zelf staat een doos met tissue's, mijn juwelen rekjes van blokker, twee organizer bakjes van de action met daarin een aantal make-up producten met daar boven een beertje. 


Dit zijn mijn 3 beautyorganizers
In de grootste zit een deel van mijn make-up, mijn nagellakken, nagelverzorginsprodcuten, gezichtproducten, en haar spullen.
In de roze organizer zitten al mijn nail-art spullen.
En in de twee kleine organizers zit het andere deel van mijn make-up.
 
Als jullie willen weten wat er precies inzit, laat het mij  dan weten !
 
 
Liefs xxx

2 opmerkingen:

  1. Waar kocht je die beautytafel!? vet leuk ;D x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb eigenlijk alleen maar het stuk met de spiegel gekocht, die kocht ik bij leenbakker. Hetgeen wat eronder staat is eigenlijk een oude bureau :p een beetje een rare combinatie maar ik vond het wel passen :p x

      Verwijderen