donderdag 18 april 2013

Catrice - Lip peeling (Candy Shock LE)

Ik liet jullie laatst in een shoplogje zien dat ik deze in mijn bezit had, met heel veel geluk! Het was namelijk het allerlaatste exemplaar dat nog in de schappen lag. Vandaag is het tijd om hem samen met jullie uit te testen! Ben je Benieuw of het een YAY or NAY is, lees dan snel verder!
 
Hij zit niet in een potje zoals die van Lush, maar in een lange slanke heel elegante roze pen. Ik vind dit zelf handiger om mee te nemen. Het is een lippeeling dus dat betekent dat hij je lippen scrubt en de droge velletjes verwijdert. Ik heb hier zelf bij bijna elk seizoen last van. Zomer, winter, herfst en zelfs tijdens de lente heb ik droge lippen met velletjes. Soms is het zelf zo erg dat mijn lippen scheuren en dat kan dan wel eens bloeden. Daarom ben ik zeer van de lippeelings / lipverzorging en was ik dus zeer enthousiast om deze uit te testen.
 
Dit zie je wanneer je de dopt eraf haalt, je moet aan het achterste stukje draaien en dan ...
 
zie je dit, een wit goedje waar je kleine korreltjes in ziet zitten. Het is de bedoeling dat je met de applicator waar het product uitkomt een paar keer over je lippen gaat en het er dan afhaalt.
 
Zo zien mijn lippen eruit met de peeling. De lipscrub heeft een aangename geur en smaak, het lijkt een beetje op suiker pareltjes.
 
En zo zonder peeling, YAY! Zoals je ziet bye bye velletjes! Mijn lippen zijn super zacht en velletjes vrij. Ik vind het wel spijtig dat het een LE is en dit product hierdoor dus maar tijdelijk te vekrijgen is. Ik ga hier zeker een paar back-upjes van inslaan en wie weet zit hij ooit wel eens in een winactie pakketje.
 
Dit is zeker mijn favoriete lippeeling van het moment, het is wel een le dus wanneer je hem wilt haast je dan naar de winkel voor hij uitverkocht is! Want bij een LE geldt de regel op=op!
 
De lip peeling is te koop bij Kruidvat, kost €2,99 en bevat  
Zijn jullie ook zo into lipverzoring?

2 opmerkingen:

  1. Kijk eens aan, dat klinkt goed! Ik vind het ook prettig dat ze het in een soort pen hebben gedaan, toch wat hygiƫnischer. :)

    BeantwoordenVerwijderen