woensdag 17 april 2013

Swatch + NOTD - Kleancolor: Pastel Yellow vs Sheer Pastel Pink!

Ongeveer een maand geleden deed ik een huge Kleancolor aankoop bij ZEB! Omdat het toch altijd maar warmer en warmer wordt nam ik er 2 pastel kleurtjes bij namelijk, Pastel Yellow & Sheer Pastel Pink. Ik ga jullie eerste de swatches laten zien en dan de NOTD!

Dit zijn beide lakken na 3 laagjes. Zoals je kan zien is Sheer Pastel Pink (de roze kleur) nog alles behalve dekkend! Pastel Yellow (de gele kleur) is zo goed als dekkend.

Hier bracht ik bij Pastel Yellow geen laagje meer aan, maar bij Sheer Pastel Pink moest ik nog 2 laagjes aanbrengen voor hij zo goed als helemaal dekkend was. Sorry, maar 5 laagjes om een nagellak dekkend te maken vind ik toch wel een beetje té veel. Ik het wel heel spijtig dat de dekking niet goed is, want ik vind het wel een mooi lief roos kleurtje.

Ik voegde er nog een klein extratje aan toe om het er wat leuker te laten uitzien, ook een nagellak van Kleancolor silver glitter.
 
En toen gebeurde er dit. Just my luck!

Wat vinden jullie van deze combinatie?

1 opmerking:

  1. Mooie kleurencombinatie!
    Jammer dat die roze niet zo goed dekt, 5 laagjes is wel erg veel en dan duurt het echt eeuwig voordat het droogt is; resultaat je laatste foto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen