woensdag 10 april 2013

E.L.F. Shimmering Facial whipes

Vandaag een review over 3 Shimmering Facial Whipes van E.L.F. ik bestelde 3 totaal verschillende kleuren om ze goed te kunnen vergelijken. Ik koos voor een witte kleur (Spotlight), een licht roze kleur (Lilac Petal) en een meer bruine tint. (Toasted) Dit zeg elf:
 
" Natuurlijk verlicht voor een mooie finish, verzacht de huid en geeft geen kleverig vettig gevoel aan de huid. "
 
Ik vind dat de verpakking er wel leuk uitziet in die kleine doorzichtige flesjes. Die ook heel handig zijn omdat je dan direct de kleur ziet. Ik koos deze 3 kleuren om te volgende reden. Spotlight, de witte kleur wou ik proberen als highlighter. Lilac Petal, de roze kleur wou ik proberen als blush en Toasted, de bruinte kleur wou ik ik beetje als bronzer gebruiken maar dan meer voor een Summer glow aan mijn wangen te geven. En ik moet zeggen dat dat wél goed gaat. Het is een lopende substantie die makkelijk aan te brengen en uit te smeren is. Het bevat ook een lichte shimmer wat ik bij de bruine en roze kleur zéker leuk vind omdat het in de zon dan zo leuk glittert! Maar de witte kleur had in dan liever mat gehad.

De swatches zonder flits maar gewoon in het licht.
 
En hier de swatches met flits. De shimmer erin komt subtiel over en dat vind ik wel goed, ik vind dat je in de zon wel een beetje glitter mag zien maar je wilt ook niet overdreven lopen glimmen. Dus ik vind het zeker een voordeel dat ze een subtiele shimmer bevatten. Ik vind alledrie de Facial Whipes heel goed gepigmenteerd en ze bleven ook zo goed als de hele dag zitten. E.L.F. zegt dat ze geen plakkerig gevoel geven, maar dat doen ze wel en het is écht een te-plakkende-lipgloss-gevoel! Wat je wel een keertje zou kunnen hebben met deze substantie is het volgende: wanneer je het nog maar net heb opgebracht en je bots er met je hand of iets anders tegen gaat het overal gaan zitten. Toen ik deze de eerste keer ophand hing het tot op mijn voorhoofd. Dus dat is minder handig, maar al bij al ben ik wel tevreden over deze schattige kleine flesjes.
 
De whipes bevatten deze ingrediënten.

Ik ben zeker te spreken over alledrie de kleuren en raad ze zeker aan wanneer je naar iets soorgelijks op zoek bent, ook kosten deze weer per stuk €1 wat super budgetproof is! Wat vinden jullie hiervan?
 

4 opmerkingen:

 1. ELF is zo goedkoop, echt fijn! Ben benieuwd naar swatches op je gezicht:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een glans! Ik ben heel benieuwd hoe hij er op het gezicht uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!
  Ik volg je op bloglovin, volg je me terug?

  BeantwoordenVerwijderen