vrijdag 26 april 2013

EOTD - Hello yellow and green!

Ik heb deze keer een EOTD voor jullie, maar dan een mindere basic versie. Eigelijk een heel opvallende! Zelf zou ik deze look niet snel dragen, maar ik vind het wel leuk om dit soort looks te maken!

Ik gebruikte voor deze look voornamelijk een appelblauwzeegroene en gele kleur. De appelblauwzeegroene kleur bracht ik boven mijn crease en in de buitenste ooghoek aan en heb ik uitgeblend. Ook heb ik deze kleur onder mijn oog aangebracht. De gele kleur bracht ik op mijn bewegend ooglig en ook onder mijn oog aan.
 
In de binnenste ooghoek bracht ik een witte kleur aan. Omdat de gele kleur niet zo heel goed gepigmenteerd is bracht ik dezelfde witte kleur eerst aan op mijn bewegend ooglid zodat het geel mooier en feller zou overkomen.

 In mijn crease bracht ik nog een heel klein beetje donker roos aan en dit heb ik goed in elkaar geblend zodat de overgang geen harde lijnen zou hebben en de kleuren mooi in elkaar zouden vervagen. Verder bracht ik ook nog een mascara en eyeliner van Essence aan.

Ik had op voorhand de look even geschetst op mijn hand (haha) en moet je zien hoe mooi en hoe geweldig gepigmenteerd die appelblauwzeegroene kleur is. Deze is trouwens van de Hema maar ik denk dat ze hem helaas niet meer verkopen!
 
Het was de eerste keer dat ik deze look maakte, en voor een eerste keer ben ik er toch wel tevreden over. Wat vinden jullie?

2 opmerkingen: