zondag 7 april 2013

Hoe ik mijn kwasten opberg!

Ik heb na lang zoeken eindelijk de beste manier voor mij gevonden om mijn kwasten op te bergen.
Ik vond het gewoon supper irritant dat de kwasten die ik elke dag gebruikte samen zaten met de kwasten die ik minder vaak gebruikte, zeker wanneer ik een paar dagen geleden ineens 8 kwasten er bij kreeg. Er moest iets veranderen! Ik heb lopen zoeken en zoeken en zoeken naar een oplossing toen ik opeens op het idee kwam dat ik een paar maanden geleden toen ik naar Disneyland was geweest een set glazen had meegenomen, ik probeerde het en ik vond het er echt super leuk uitzien dus ik heb het zo gelaten.

Ik vind de glazen echt super cute! In het blauwe glas zitten de kwasten die ik minder vaak gebruik en in het roze glas zitten mijn everyday kwasten. Ik vind het veel handiger nu dat ze apart in een glas zitten, ik moet nu niet meer zitten zoeken naar de juiste kwast.
 
Dit is hoe ze eruit zien op mijn make-up tafel. Mijn everyday kwasten staan het dichtste bij mijn everyday bakje en de kwasten die ik minder vaak gebruik staan in een hoekje waar ik er toch nog snel bij kan.
 
En zo zag mijn kwasten stash er daarvoor uit, ik had in een klein glazen vaasje wat steentjes gedaan die je in verschillende kleuren bij Casa kunt kopen. Super slordig! Ik vond het gewoon totaal niet handig en omdat ik meestal haast heb 's morgens stak ik de kwasten gewoon niet terug in de steentjes maar gooide ik ze erin.
 
 
Ik ben super happy met mijn nieuwe kastenhouders en ik vind mijn kwasten er nu gewoon veel mooier en ordelijker uitzien! Hoe berg jij je kwasten op?
 
 

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! Dat is ook nog een goede manier om ze op te bergen. :) Ik heb ook glazen, maar dan zijn het een soort potjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie beautytafel! :p
  Van waar heb je die? x :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Ik heb ze bij Leenbakker gekocht. x

   Verwijderen