woensdag 10 april 2013

Nivea - Double Effect Oogmake-up Remover!

In mijn vorige shoplog konden jullie zien dat ik heel erg benieuwd was naar dit product, ik heb het dan ook een goede week een half elke dag gebruikt. Ik ga jullie in deze blogpost vertellen hoe de oogmake-up remover werkt en wat ik ervan vindt! Dit zeg Nivea:

" De Double Effect Oogmake-up Remover verwijdert effectief zelfs zonder te wrijven extreme waterproof make-up en mascara en beschermt en verzorgt de wimpers met de 2-fasen formule. Geschikt voor contactlensdragers. Gebruiks advies: 
Goed schudden voor gebruik.
Breng aan op een watje en reinig zacht de oogcontouren.
Wrijven is niet nodig. "
 
Ik vind het een leuke verpakking vooral omdat je het blauw en het transparante goed kan onderscheiden. De oogmake-up remover bevat ook korenbloemextract en volgende ingrediënten: Aqua, Isododecane, Cyclomethicone, Isopropyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, CI 60725, CI 61565.
 
Het is een soort knijpsysteem, je moet op het flesje ondersteboven houden en er dan op knijpen zo komt het product op je wattenschijfje. Ik vind dit soort verpakkingen wel handig, ook omdat ze minder snel zullen uitlopen en daardoor makkelijk mee te nemen zijn.
 
Dit zie je op het watje wanneer je er niet mee schud! dan zit het witte aan de binnenkant en het blauwe aan de buitekant. Ik vond het er wel bizar uitzien daarom dat ik het even laat zien.
 
Hier zie je mijn ogen met make-up. Eens kijken of je écht met je wattenschijfje lichtjes over je ogen moet gaan of je echt moet wrijven?
 
Jaaaaa! Het is ook echt zo! Wauwww! Wat ben ik tevreden hierover. Bovenaan zie je mijn oog waarbij ik 1 keer met een wattenschijfje en wat product erover ben gegaan, zo goed als alle make-up is eraf. Onderaan zie je mijn oog nadat ik er ben over geweest, alles maar dan ook écht alles is eraf! Je hoeft niet echt te wrijven gewoon een paar keer lichtjes over gaan is meer dan voldoende. Ook laat het geen vettig laagje achter op mijn huid, maar wél een verzorgend laagje dat ervoor zorgt dat de huid rond mijn ogen écht super zacht wordt. Hij irriteert mijn ogen niet en ik heb wél het gevoel dat hij mijn wimpers een beetje verzorgt!
 
Nivea - Double Effect Oogmake-up Remover is bij Kruidvat en andere drogisterijen te koop voor €5,59 en bevat 125ml.
 
Ik ben super super super te spreken over deze oog make-up remover en het is zeker een nieuwe favoriet geworden! Hij is gewoon super verzorgend voor de huid rond je ogen, haalt alle oog make-up eraf en laat geen vettig laagje achter! Wat verwacht je nog meer van een oog make-up remover.
 
 
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Wauw, interessant! Ik vind het altijd heel ruw als ik het double effect heb, mar als je geen vettig laagje hebt en ook nog eens alles verwijderd.. YAY!

    BeantwoordenVerwijderen