donderdag 30 mei 2013

Bioderma Sun spray SPF +50 (very high protection)


Zelf ben ik allergisch voor hevige zonnestralen op mijn voeten, klinkt misschien een beetje raar met het is wel echt zo. Vroeger had ik het ook op mijn armen, maar de laatste jaren blijft het bij mijn voeten. Wat gebeurt er dan? Wel, er verschijnen allemaal kleine blaasjes op mijn voeten en ze worden ook heel rood. Die blaasjes kunnen erg jeuken en iedere aanraking is vrij pijnlijk. Ik ga daarom ook 18 keer onder een UV-cabine voor de zomer begint. Maar toch raadde mijn dermatoloog mij aan om mijn huid steeds goed te beschermen met de hoogste sun spray die er op de markt bestaat. Zij zelf + de apotheek raadde mij deze aan. Ik heb deze vorige zomer iedere keer gebruikt wanneer er zon was. Vandaag vertel ik jullie of dit product zijn werk goed heeft gedaan.
 
" Zeer hoge bescherming van de overgevoelige huid. Onzichtbare textuur. Geeft een niet-vet verfrissend effect. Herhaaldelijk aanbrengen. "
De spray bevat SPF 50+, is geur vrij en waterbestendig. Het product is onzichtbaar op de huid en geeft inderdaad een niet-vet maar juist verfrissend gevoel. De flacon bevat 200 ml en kost rond de €15.
 
 
De flacon heeft een handige spray waaruit het product komt, deze is heel makkelijk om juis te dosseren op je hand. De verpakking had ik zelf liever wat compacter gezien. Door de grote flacon is hij minder handig om mee te nemen en past hij dus ook niet in een kleine tasje dat je rond je schouder draagt. Jammer!
 
De substantie die eruit komt is vrij lopend en hierdoor ook super makkelijk open te smeren. Wat je hier op mijn hand ziet is ongeveer genoeg voor je hele arm. Dit product heeft echt wonderen verricht, vanaf de dag dat ik het gebruikte was mijn allergie stukken minder tot zelf helemaal weg. Maar ook op de plekken waar ik geen allergie heb is dit echt een wondermiddel! Je kan het misschien moeilijk geloven maar ik ben geen enkele keer verbrand geweest, hij beschermt je huid gewoon op en top tegen de zon! Ik ga deze zeker en vast opnieuw kopen wanneer hij op is en kan hem aan iedereen aanraden die een huid heeft die nogal gevoelig is voor de zon.

Voordelen:
- Heeft een hoog gehalte aan SPF.
- Werkt perfect voor mensen die zeer gevoelig zijn aan de zon.
- Werkt ook heel goed voor mensen met een normale huid.
- Bevat een grootte hoeveelheid voor wat je maar hoeft te gebruiken.
- Het product is geurloos en kleurloos op de huid.
- Is niet vettig maar juist verfrissend.
- Heeft een handige spray.

Nadelen:
- Verpakking is redelijk groot en daarom niet handig om mee te nemen.

Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx Liesbeth

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook best veel last van zonneallergie. Zo irritant! Factor 50 zou ik zelf niet gebruiken, beetje too much, maar klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, waar heb je dit product gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen