vrijdag 31 mei 2013

2x Yves Rocher lipsticks - Rose Bonbon & Framboise!


Toen ik laatst bij Yves Rocher bestelde zat daar ook onder andere deze lipstick bij, de andere kon ik deze week bemachtigen bij een ander pakketje! Ik heb er dus 2 en daarom werd het tijd voor een review, want ze zien er allesinds veel belovend uit! Lees snel verder voor mijn mening en de swatches!
Ik heb 2 totaal verschillende kleuren, een nude roze en een heftige donker roze! Prachtig vind ik ze! Ook de verpakking ben ik zeker te spreken, het bloemenpatroon op de dop en de paars kleur vind ik er heel chic uitzien. Wat ik wel wat spijtig vind is dat de naam op het plasticje staat dat je eraf moet halen en alleen het nummer staat op de onderkant van de dop.

Zoals ik al zei, 2 totaal verschillende kleuren maar beide prachtig! De roze nude kleur vind ik heel leuk voor een alledaagse naturel look of juist bij een heftige ooglook. Maar ook de donker kleur is voor een aantal looks bruikbaar. Ik zou deze persoonlijk dragen bij no-eye-make-up-just-lips-look of bij een avondlook! Maar beantwoorden de swatches aan mijn hoge verwachtingen ... ? Kijk snel verder!

Als ik eerlijk moet zijn had ik van de lichte kleur wat meer kleur verwacht, ik vond hem daardoor niet minder mooi maar ik had hem liever gezien met wat meer pigment!  Maar de felle roze vind ik dan weer helemaal aan mijn verwachtingen beantwoorden, prachtig is deze!
 
Op mijn lippen vind ik deze kleur er al bij al wel mooi uitzien, nude maar mooi!
 
Deze kleur vind ik helemaal perfect en is ook volledig mijn ding!
 
Over het algemeen ben ik tevreden met deze lipstick, ook moet ik even zeggen dat het net lipbalsem zijn wanneer je ze aanbrengt. Alleen zijn het dan lipbalsem met een heel mooie kleur!
 

Deze lipsticks zijn te koop bij Yves Rocher fillialen voor €8,50 of in de webshop voor €4,25!
 
Voordelen:
- Mooie verpakking
- online is hij goedkoper
- Mooie kleurtjes
- Voelen zoals een lipbalsem aan
 
Nadelen:
- Rose bobbon heeft wat weinig pigment
- Naam staat niet op de lipstick alleen het nummer
 
 
Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
  Liefs xx
 Liesbeth

1 opmerking: