zaterdag 1 juni 2013

Favorieten Mei!

De maand mei is weer aan zijn einde gekomen en daarom heb ik dus ook een klein aantal producten om aan jullie te laten zien die ik deze maand het vaakst heb gebruikt en die zoals de naam al zegt mijn favorieten waren! Het is geen hoop producten maar het ze zijn wel stuk voor stuk heel fijn!
 
Als eerste een mascara van L'Oreall, ik denk dat ik deze zo goed als iedere dag heb gebruikt in de maand mei. Het Jcat Beauty oogpotlood kreeg ik in het begin van de maand binnen en vind ik echt super, klik hier voor de review!
 
De tube van Nivea is een dagcrème, deze is echt heel fijn voor het tussen seizoen - wanneer het niet meer berenkoud is maar ook totaal niet warm - hij is niet te dik en smeert makkelijk uit. Deze handcrème kocht ik ook in het begin van de maand en bovenop het feit dat hij mijn handen super zacht maak ruikt hij ook nog eens heerlijk naar rozen!
 
Dan een product van de action, een bodylotion. Van deze lijn zagen jullie al eerder een review over de scrub maar deze bodylotion is ook superfijn. Budget, ruikt heerlijk en hydrateert zoals het hoort. Het kleine potje ernaast is een lipbalm en deze ruikt heerlijk naar aardbei, gewoon een fijne lipbalm die doet wat hij moet doen!
 
En dan als laatste mijn eerste 2 Sleek producten, de blush 'Rose Gold' en het 'Oh So Special palette'. Deze zijn favoriet van deze maand, maar zullen dit denk ik - weet ik zo goed als zeker - nog heel lang favoriet blijven. De blush past perfect bij iedere look en met het palette kan je oneindig veel en totaal verschillende ooglooks maken!

Dit waren mijn mei-favorieten! Welke producten gebruikte jij het liefst afgelopen maand?


Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx
Liesbeth

1 opmerking: