zondag 2 juni 2013

Spam je blog!

 
Ik vind het heel leuk om nieuwe blog/webshops te ontdekken, daarom heb ik besloten iedere laatste zondag van de maand een 'spam je blog' update te posten. Dit wil zeggen dat jullie nu voor de eerste keer je blog, webshops, enz super hard mogen promoten en vertellen waar het over gaat.
 
Natuurlijk neem ik overal een kijkje en hoogst waarschijnlijk laat ik ook wel een commenct achter, wanneer ik je blog leuk vindt ga ik hem zeker ook volgen via blog lovin!
 
 
 
Dus hou je niet in en spam er maar op los!
 
Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
 
Liefs xx
Liesbeth

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben Eefje en blog over beauty en fashion op http://beautytalk.be, ook reviews en some personal stuff! Je kan me volgen op FB en Bloglovin en sinds kort heb ik een pagina gemaakt speciaal voor Belgische en Nederlandse Beautyblogs! Jullie mogen allemaal legaal spammen op deze pagina! https://www.facebook.com/beautybloggerspagina
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, wat leuk dat je dit doet.

  Ik ben Suzanne en blog op s-diary ( www.s-diary.tk ). Ik blog over beauty, fashion en lifestyle. Binnenkort komt er een leuke winactie dus hou mijn blog in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ben nog maar net begonnen met bloggen. Ik schrijf artikels over beauty, lifestyle en fashion. Af en toe komt er ook een persoonlijk artikel online. Kom zeker eens een kijkje nemen! Liefs, Vanessa x

  http://vanessablogt.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je reactie! Ik volg je ook via Bloglovin' ;) x Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn blog gaat vooral over beauty en lifestyle, binnenkort organiseer ik weer een winactie. Liefs, x
  Http://www.dreamxlovely.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen