dinsdag 14 mei 2013

Garnier Fructis Miraculous Oil!

Mijn haar is heilig! En daarom wil ik ook dat het er goed, maar vooral verzorgd uitziet. Ik kleur mijn haar sinds mijn 12 jaar, dat is dus bijna 4 jaar en dat heeft mijn haar serieus verzwakt. Daarom heb ik gedurende die -bijna- 4 jaar al heel wat producten geprobeerd. Maskers, olie's, crème's, noem maar op! Ik ben er nog steeds niet uit wat ik nu het liefst gebruik! Benieuwd naar mijn mening over dit product? Lees dan snel verder!
 
De olie komt in een handig flesje, dat niet lekt!!!! Het flesje is een pompflacon en daarover zit nog een dopsel.
 
Wat handige informatie op de achterkant en hoe je het product moet gebruiken!
Zelf gebruik ik de olie op een andere manier: Ik gebruik dit product alleen wanneer mijn haar net gewassen is. Ik breng altijd 1-2 pompjes aan op mijn hand en smeer dit open. Vervolgens breng ik de olie met mijn handen aan op mijn haarpunten en iets daarboven.Dan droog ik mijn haar met een haardroger en doordat ik de olie gebruikt zien mijn punten er totaal niet kapot maar juist heel verzorgd uit! De reden waarom ik de olie niet gebruik zoals op de verpakking staat is doordat ik daar echt heel vet haar van krijg. Een tip: breng nooit olie aan op je haar bovenop je hoofd!
 
De olie bevat deze ingrediënten.
 
En hier zie je de olie op mijn hand.
 
 

 

Ik vind het product fijn op de manier dat ik het gebruik. Het laat mijn haarpunten er vorzorgd uitzije na het drogen met een haardroger en verzorgt het ook! Ik voel ook echt aan mijn punten dat ze gevoed zijn en hierdoor hou ik van dit product! De manier zoals Garnier zegt vind ik totaal niet fijn en maakt mijn haar ook vet! Ik gebruik dit product elke keer wanneer ik mijn haar was en zou het absoluut opnieuw kopen!


Doe jij al mee aan de winactie? Maak kans op een leuk armbandje en een setje van 3 pastelkleurige ringen! KLIK HIER

1 opmerking: