woensdag 22 mei 2013

Kleancolor 5 x holo nail lacquer!

 Ik kocht een 2-tal maanden geleden deze lakjes en ga vandaag aan jullie laten zien hoe deze eruit zien. De verpakking is alvast helemaal goedgekeurd!

Deze flesjes zien er heel mooi uit vind ik zelf, elegant en chic! De dop vind ik super handig in gebruik, makkelijk vast te houden niets op aan te merken. Bovenaan de dop staat het logo wat ik een leuk detail vind. Onderaan hangt een sticker met daarop de kleur -naam- van de lak.

Van links naar rechts:
holo pink - holo green - holo orange - holo blue - holo yellow - holo chrome 
De shimmer maakt het geheel helemaal af, maar ook de kleuren vind ik héél mooi! Deze lakjes dekken allemaal perfect in 2 dunne laagjes. Ik vind alle kleuren behalve holo chrome heel erg leuk wanneer de zon schijnt, zo een prachtige shimmer in de stralende zon? Dat kan niet mis gaan! Daarom vind ik holo chrome niet minder mooi, integendeel zelfs ik vind dit een heel mooi winters lakje en zal hem zeker niet aan de kant alten liggen!!
 
Zelf ben ik helemaal into de lakjes ik vind ze echt super! Hij lakt heel fijn, is niet streperig en geeft een mooi resultaat. Wat wel een klein minpuntje is, is dat de nagellak een nogal sterke -niet fijne- geur heeft. Maar voor de rest, niets te klagen! Deze lakjes zijn oa bij Zeb maar ook op verschillende webshops te koop voor €3,50 en de potjes bevatten 15ml. Natuurlijk heb ik ook mijn favorieten en dit zijn: Holo - pink, blue & chrome.
 
Wat zijn jullie favorieten?
 
Ik swatch sinds kort op nagelwielen omdat ik gelnagels heb.

1 opmerking:

  1. Zien er gaaf uit, maar helemaal holo vind ik ze niet!

    BeantwoordenVerwijderen