vrijdag 17 mei 2013

Naturel lipbalm - french vanilla kiss, cacoa butter & sensualstrawberry!


Een tijdje geleden bestelde ik deze 3 lipbalms bij Boozyshop ik had ze al een tijdje op het oog en uiteindelijk kwamen ze in mijn winkelmandje. Ik heb zelf last van heel droge lippen en blijf maar op zoek naar de beste lipverzoring en daarom ga ik jullie Hier vandaag mijn mening over vertellen. Lees snel verder!

Als eerste kocht ik Sensual Strawberry. Een heel mooi roos doosje is altijd leuk en de geur van strawberry vind ik persoonlijk ook heel lekker ruiken!
 
De lipgloss heeft een oranje kleur en ruikt zoals ik al zei heel lekker. Ook is hij makkelijk aan te brengen.

Ik kocht ook de Cacoa Butter. Zelf vind ik deze geur minder goed, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De lipbalms smaken niet naar de geur dus dat vind ik wel goed.

Deze heeft een gele kleur en is ook heel makkelijk aan te brengen en open te smeren. Ook de verpakking vind ik er weer heel leuk uitzien!

Als laatste kocht ik French Vanilla Kiss en deze ruikt heerlijk naar vanilla. Persoonlijk is dit mijn favorit omdat ik de geur van vanilla heel aangenaam vindt.
 
Deze ziet er zalmkleurig uit en ook zoals bovenste 2 heel goed aan brengen en uit te smeren. Bij alle 3 de lipbalsem voel je echt dat ze je lippen voeden en achteraf voelen ze heel zacht aan. Deze lipbalms zijn echt heel geschikt om te gebruiken na een lipscrub, zo worden je lippen op en top verzorgd en zullen ze er ook heel verzorgd uitzien!

 

En zo zien alle lipbalms eruit op de lippen, gewoon een transparant licht glansje. Alle lipbalms bevatten Vitamine E, ze maken mijn lippen superzacht en laten ze er heel gezond uitzien. Zit er een favoriet tussen? Ja zeker, French Vanilla Kiss is mijn nieuwe favoriete lipbalm op het moment, ze zijn hetzelfde qua verzoring maar de vanille geur vind ik toch het beste. Ik had wel gehoopt dat er een licht kleurtje ging afkomen, maar dit verandert mijn mening niet ik kan ze nog altijd voor het slapengaan, voor ik mezelf opmaak, onder een lipstick of wanneer mijn lippen echt in een dipje zitten en een goede verzoring nodig hebben of natuurlijk gewoon overdag. Hangt er ook vanaf waar ik zin in heb.
 
Ik kocht deze lipbalms bij Boozyshop voor €1/stuk, normaal zijn ze €4,95 dus dit was zeker een koopje! Ik kan deze aan iedereen aanraden die last heeft van droge lippen of een goede verzorgende transparante lipbalm zoekt voor onder een lipstick. Want droge velletjes op je lippen met daarover een lipstick is not done! Ook voor mensen die niet van kleur op de lippen houden maar toch een subtiel glansje willen zijn deze lipbalms perfect!
 
Wat denken jullie?
 
 
 
 
 


Doe jij al mee aan de winactie? Maak kans op een leuk armbandje en een setje van 3 pastelkleurige ringen! KLIK HIER

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/7719473/?claim=5d47s5us9kv">Follow my blog with Bloglovin</a>

3 opmerkingen: