dinsdag 7 mei 2013

Unboxing - Boozyshop

Gisteren kreeg ik heel onverwacht mijn pakketje binnen. Ik kreeg zaterdag middag een mailtje dat mijn bestelling verzonden was en gisteren -maandag- zat het in de brievenbus. Super snel dus! Vandaag ga ik samen met jullie het pakketje unboxen, want ik heb een aantal leuke - goedkope - spulletjes kunnen shopen!
 
Wanneer je de doos openmaakt zie je kleine stukjes piepschuim en een bedankingskaartje!

Alle producten zitten in een leuk roos zakje, er is echt nagedacht over hun manier van inpakken. Ik vind het uitpakken van je pakketje nog leuker wanneer het mooi verpakt is!

Een sneak peak in de roze zak! xp Alles samen koste €26,80.
 
Ik kocht 2 nagelwielen voor € 0,79/stuk.
 
Ook kocht ik een lipliner (€2,50) en oogpotlood (€1,99). Beide potloden zijn van het merk JCars en ik moet heel eerlijk zijn ik had nog niets iets over het merk gehoord, tot nu toe.
Het bovenste  - super lange, check dat verschil - potlood is het oogpotlood in de kleur Lavender. Het potlood heeft zijn naam Super Long & Skinny Eyepencil niet voor niets gekregen.
Het onderste potlood is het roll it up lippencil, deze heeft een lief roos kleurtje
 
De kleinere lipproducten zitten verpakt in een leuk papieren zakje.
 
Sleek Pout Polish - Pride
Ik denk niet dat hij nog te koop is in het vaste assortiment, want het is een LE. Maar ik kon hem echt niet laten liggen toen ik zag dat hij van €6,50 naar €3,25 ging. Bovendien is het een super mooie kleur!

Deze 3 lippenbalsem waren ook in korting en gingen van €3,95 naar €1. Door het lage prijsje gooide ik 3 verschillende varianten in mijn winkelmandje, namelijk: vanille, aardbei en cocoa boter.
 
De palette's - die sneller beschadigd kunnen raken - zitten zorgvuldig in bubbeltjespapier verpakt.
 
Dit is de Sooo 80's eye kit. Deze kit bevat 4 oogschaduws, 2 kwasten en een eyeliner. Ook deze set had een flinke korting en ging van €12,95 naar €4,49. Dus ook deze kon ik niet laten liggen!

En dan het product waar ik het meeste naar uitkeek. Het Oh So Special palette van Sleek. Dit palette bevat echt heel mooie kleurtjes waar je prachtige, totaal verschillende looks mee kan maken. Het palette kost €10,00
 
Hebben jullie al ooit iets bij Boozyshop gekocht?

Doe jij al mee aan de winactie? Maak kans op een leuk armbandje en een setje van 3 pastelkleurige ringen! KLIK HIER

4 opmerkingen: