donderdag 9 mei 2013

JCat Skinny & Long eyepencil - SE110 Lavender

 Vandaag een review over het Skinny & Long eyepencil van het merk JCats. Ik had nog nooit eerder iets van dit merk gekocht dus ik was heel benieuwd naar de kwaliteit, ... Zijn jullie ook zo benieuwd? Kijk dan snel verder!

 Het uiterlijk ziet er heel mooi uit, een -lang- zwart potlood met het merk en de naam erop in witte letters. Ook zie je aan de achterkant de kleur en dit vind ik altijd handig, hoef je niet elke keer het dopsel eraf te halen voor je de kleur ziet.
 
Het oogpotlood heeft zijn naam skinny & long niet voor niets gekregen. Ik heb er even een gewoon Essence oogpotlood bij genomen zodat het verschil goed zichtbaar zou zijn. Het is echt een stuk langer en dit vind ik een voordeel. Hoe langer het potlood, hoe langer het meegaat!

Ik koos voor de kleur SE110 Lavender. Dit is een mooi paars kleurtje.

Ik ben altijd blij als ik dit teken op make-up zie staan. Niet op dieren getest! Voor mij een groot voordeel, ik zal bijna nooit make-up kopen die op dieren getest is.
 
En dan de swatch! Het is een heel mooi paars kleurtje en er zit een lichte shimmer in. Ik denk dat deze kleur zowel bij een paarse als bij een grijze als bij een naturele ooglook heel mooi zal staan.
 
Ik ben tevreden met dit oogpotlood en ga zeker nog een aantal andere kleurtjes aanschaffen!
Het JCat Skinny & Long eyepencil is in nog veel andere kleuren te koop via een aantal webshops voor €1,99. Zelf kocht ik hem bij www.boozyshop.nl
 
Wat vinden jullie hiervan?

Doe jij al mee aan de winactie? Maak kans op een leuk armbandje en een setje van 3 pastelkleurige ringen! KLIK HIER

1 opmerking: