dinsdag 28 mei 2013

Veet - Ready To Use Wax Strips (gezicht)


Iedere vrouw heeft er wel last van, die vervelende kleine haartjes op je boven en onder -lip die in het zonlicht veel te goed zichtbaar zijn. Weg ermee! Ik kocht een aantal weken geleden bij Action dit pakje van Veet voor €2,95. Deze wax strips zijn speciaal voor je gezicht en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik hier van vind!
 
Een doosje bevat 20 strips en 4 doekjes. Veet belooft dat de wax strips je haartjes tot aan de wortel verwijderen, ook zouden de haartjes tot wel 28 dagen weg blijven en je huid glad. Of dit allemaal waar is vertel ik jullie zo.
 
 
Het is een zalm kleurige wax die je eerst even moet warm maken door ze tussen je handen te wrijven. Daarna trek je de 2 velletjes van elkaar en plaats je ze op de plek waar je wilt ontharen. Je wrijft hier een aantal keer over en trekt de strip er dan tegen de haartjes in af. Het is heel normaal dat dit een branderig gevoel geeft, waarschijnlijk zal die plek ook rood worden. De strips hebben niet echt een speciale geur en ook krijg ik er geen irritatie van!
 
De doekjes die erbij zitten kan je gebruiken om de achtergebleven wax-restjes te verwijderen, maar dit kan ook gewoon met baby olie. Ik kan jullie ook aanraden om de strips eerst even op een klein plekje te testen om te zien of het geen irritatie veroorzaakt, heb je hier binnen de 24uur geen last van dan kan je gewoon verder gaan met ontharen. Probeer ook zo weinig mogelijk, foundation, poeder, ... op de plek waar je hebt onthaard binnen de 24uur.
Dan nog even de ingrediƫnten, bovenaan van de wax strips en onderaan van de doekjes.
 
Ik gebruik ze het meest op mijn bovenlip en aan mijn wenkbrauwen. Voor mij werken deze strips heel erg goed, ze nemen zo goed als alle haartjes weg met 1 strip. Het enige nadeel vind ik wel dat er 2 strips aan elkaar hangen. Persoonlijk had ik ze liever alle 20 apart gezien, maar voor de rest ben ik zeker tevreden. Wat veet zegt is helemaal waar, je haartjes blijven zeker tot 28 dagen weg en je huid is heel glad. Ook blijven er zo goed als geen restjes wax over op je huid.
 
Ik ga zeker een voorraad inslaan want je weet nooit wanneer ze op zijn bij Action of ze ooit nog terug binnenkomen. Voor €2,95 zijn deze zeker het proberen waard en ik kan ze aan iedereen aanraden die opzoek is naar een budget face wax!
 
Voordelen:
- Goedkoop
- Gewoon in de winkel verkrijgbaar
- 20 strips per verpakking
- Haartjes blijven tot 28 dagen weg
- Je huid blijft zacht
 
Nadelen:
- Ze hangen per 2 strips aan elkaar vast
 
Hebben jullie deze al geprobeerd?
 
Liefs xx
Liesbeth
 

1 opmerking: