dinsdag 28 mei 2013

Winactie: maak kans op een vrijkaartje voor Walibi Holland!!!! (+budget tip)


Het goede weer komt er hopelijk binnen enkele dagen aan en wat is er leuker dan bij een temperatuur van rond de 30°C naar een pretpark? Niet zomaar een pretparkt maar Walibi!
 
Je kan er genieten van een lekkere snack, een drankje en de atractie's waar het natuurlijk allemaal om draait! Maar ook nog vele andere dingen kan je er beleven. Plezier gegarandeerd!

Bij deze geef ik aan één van mijn lezers een vrij kaartje weg voor Walibi in Holland!
Dit kaartje is geldig tot eind oktober, dus ga je niet deze vakantie heb je toch nog tot dan de tijd. Iedereen kan meedoen, maar let er wel op dat het Walibi in holland is.
 
Ben jij niet de winnaar of wil je gewoon zelf een kaartje bestellen heb ik ook nog een goede budget tip voor jullie! De website uitmetkorting.nl heeft altijd heel aantrekkelijke en vooral zeer betaalbare prijzen voor een geslaagd dagje pretpark plezier!
 
 
 
Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg mij via Blog lovin & like dit bericht (+1)
- Volg mij via Twitter & tweet: Maak kans op een vrijkaartje naar walibi op www.xbeautifullbeauty.blogspot.be via @xBeautiflbeauty. Doe jij ook mee? (+2)
- Laat een reactie achter dat je meedoet + de stappen die je hebt uitgevoerd. Vermeld hierin ook even de link van de tweet!
 
Wat kan je doen om extra kans te maken?
- Volg mij via instagram (+1)
- Schrijf hier zelf een artikel over op je blog of plaats er iets over in je zijbalk.
(wanneer je dit doet plaats dan ook even een linkje ervan bij je reactie) (+1)
 
Ik kies de winnaar uit via de fruitmachine, (+1) = per stap dat je uitvoert gooi ik jouw naam 1x inde machine. Dit wil zeggen: hoe meer stappen je doet, hoe meer kans je maakt om te winnen.
 
De winactie loopt van 28 mei tot 20 juni! Op 21 juni krijgt de winnaar een mailtje + bijlage met daarin het ticket! Wees dus zeker dat je het juiste email adres invoert bij het daarvoor bestemde vakje!
 
Ik wens iedereen veel succes en een leuke dagje in walibi voor de winnaar!
 
 
Liefs xx
Liesbeth

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Ik doe graag mee, heb alle vereiste stappen uitgevoerd en ik volg je via instagram! Ik wens iedereen veel succes.

    Liefs marjon

    BeantwoordenVerwijderen