woensdag 12 juni 2013

Bioderma | After Sun milk for face & body (sensitive skin)!

Follow on Bloglovin


Een aantal weken geleden konden jullie de review over de Bioderma Sun spray al zien. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze after sun. De Bioderma aftersun is verkrijgbaar bij de apotheek, bevat 100ml en kost ongeveer €15. Lees snel verder!


Ik kan zeggen dat ik de verpakking er leuk maar simpel vind uitzien. Wit met een oranje dop en dan wat praktische info. Dit is wat Bioderma zegt:
" Voor het gelaat en het lichaam. Gevoelige huid. Ultrahydraterene frisse textuur, kalmeert + verlengt het bruinen. " 


Wat ik wel een nadeel vind aan dit product is de dispenser, wanneer je de dop openmaakt springt er altijd een beetje product uit. Jammer! Voor de rest vind ik de verpakking wel heel compact om mee te nemen.


De ingrediƫnten!

De substantie is een witte lopende structuur. De geur is heel nutraal en zeker niet storend. De substantie voelt echt heel kalmerend en vooral verfrissend aan. Ik heb helemaal geen last van irritatie en mijn huid voelt gehydrateerd aan. Ik heb hem ook op mijn gezicht gebruik en ook daarvoor is hij zeker geschikt! Wat je op mijn hand zit is ongeveer genoeg voor je hele arm, dus hij is zeker zuinig in gebruik!

Zo ziet het eruit wanneer alles opengesmeerd is. Het product trekt vrij snel in je huid en voelt daardoor totaal niet vettig aan. Ik ben super tevreden over deze aftersun en zou geen andere meer willen, ik kan hem aan iedereen aanraden!

Voordelen
- werkt goed
- zowel voor gelaat als lichaam
- geeft een verfrissend en kalmerend gevoel
- compacte verpakking
- ruikt nutraal
- je hebt niet veel product nodig

Nadelen
- Geen goede dispenser!Wat vinden jullie? Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee? Liefs xx Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Sounds good! Oh ja, ik heb ook altijd problemen met het doseren van tubes hoor. :') Teveel.. Oh mh.. te weinig en dan doe je er wat bij. Dikke klodder, works like a charm. :''')

    BeantwoordenVerwijderen