dinsdag 11 juni 2013

Yves Rocher | Monoï de Thahiti bodyshampoo!

Follow on Bloglovin

Douchgels, je kan er nooit genoeg van hebben. Ik heb al een redelijke Yves Rocher douchegel collectie maar van deze had ik nog nooit gehoord. Toen ik laatst bestelde op de webshop twijfelde ik over deze, maar wat ben ik blij dat ik hem uiteindelijk heb meegenomen! Deze douchegel bevat 150ml en kost €1,95. Dit is was Yves Rocher zegt:

" Laat u verleiden door de exotische geur van deze bodyshampoo verrijkt met Monoï de Thahiti. Uw huid wordt heerlijk zacht en uw haar glanst als nooit tevoren. Goed afspoelen. "

De verpakking ziet niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens super handig in gebruik. De dop is goed open te maken en door de handige dispenser heb je altijd precies genoeg. Het logo van YR, monoï de Tahiti logo en de blauwe douchegel maakt het helemaal af samen met de gele dop. Het flesje alleen doet mij aan vakantie denken.

Niet alleen de verpakking, maar ook de geur! Ik kan de geur in een paar woorden beschrijven, namelijk: zon, zee, strand, relaxen, een echt vakantiegevoel dus! Wanneer ik deze geur ruik kom ik onmiddelijk helemaal tot rust. Ik vind deze douchegel echt heel fijn om 's morgens te gebruik, je wordt echt helemaal rustig -goed- wakker door deze geur.

De ingrediënten!

De substantie is transparant-blauw en schuimt licht op de huid. Zijn werk als douchegel doet hij heel goed en natuurlijk laat hij de heeeerlijke geur achter op je huid. Je kan deze ook gebruiken als shampoo en dat heb ik dan ook geprobeerd, ik vind hem zeker niet slecht. Maar toch blijf ik liever bij mijn oude L'Oreall shampoo!

Ik zou deze zeker opnieuw kopen! Zijn jullie bekend met de Monoï de Tahiti lijn van Yves Rocher?

Voordelen
- leuke/handige verpakking
- klein prijsje
- ruikt heerlijk
- goede douchegel
- kan ook als shampoo gebruikt worden

Nadelen
- lage prijs geldt alleen op www.yvesrocher.be


Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee? 
 Liefs xx 
Liesbeth

4 opmerkingen: