maandag 10 juni 2013

Persbericht | Boozyshop bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd!

Follow on Bloglovin

Begin vorige week kreeg ik een mailtje van Boozyshop, door het feit dat ze 5 jaar bestaan geven ze op een aantal merken heel leuke kortingen. Aangezien ik vind dat Boozyshop de beste website is voor allerlei soorten make-up wou ik dit natuurlijk maar al te graag met jullie delen! De Korting-week duurt van 10 tot 14 juni! Kijk snel verder om te weten waarop ze allemaal korting geven!

Maandag 10 juni

We kennen hem allemaal wel, de Beautyblender. De handige make-up spons die zonder problemen alle soorten foundation/BBcreams/... aanbrengt! Deze gaat nu de deur uit met -15% korting!

Dinsdag 11 juni
Sleek, het merk waar ik helemaal gek op ben! Ik vind het echt heel goed van Boozyshop dat ze Sleek erbij nemen. Gegarandeerd dat iedereen dat leuk vind. Op deze dag gaan alle Sleek producten met -20% korting de deur uit!

Woensdag 12 juni
Bdellium Tools. Hier heb ik zelf totaal geen ervaring mee, maar ze zien er wel heel leuk uit. Wie weet probeer ik ze zelf wel want deze kan je kopen met -20% korting!

Donderdag 13 juni

Natuurlijk moesten de China Glaze lakjes erbij! Iedereen is gek op deze lakjes en zal de korting van -25% heel graag zien komen! :D

Vrijdag 14 juni

MeMeMe Cosmetics. Ook met dit merk ben ik niet bekend, maar dat zal niet meer lang zijn, want alle producten van dit merk gaan de deur uit met -50% korting! :D

And last but not least!

Boozyshop heeft ook nog eens samen gezeten met een prachtig werk om een leuke Limited Edition cadeau samen te stellen dat een waarde van €3,95 heeft. Wat het is, is voor iedereen nog een verassing! Deze gift krijg je bij een bestelling boven de €25 en zolang de voorraard sterkt.

Ik zou zeggen, profiteer van de kortingen want ze zijn het zeker waard. De kortingen beginnen vanaf vandaag tot vrijdag en zijn op www.boozyshop.nl
 Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee? Liefs xx Liesbeth

1 opmerking: