zondag 9 juni 2013

Opgemaakt #1

Follow on Bloglovin

Ik maak niet maandelijks super veel producten op en daarom heb ik ook besproken om dit artikel niet maandelijks te laten verschijnen. Dit artikel zal alleen online komen wanneer ik het echt genoeg product vind om te laten zien. Ik schat dat dit zo om de 2-3 maanden zal zijn. Maar goed, vandaag dus het eerste!
 
Ik maakte 2 producten van Dove op, een Winter Care Body Cream en dit is een LE en dan een mini deodorant met granaatappel.

Van Yves Rocher maakte ik een badbruisblokje op, deze komen in een setje en daar kunnen jullie binnenkort een review van verwachten. Ook maakte ik een oogpotlood op van 2BE, dit is mijn lievelingsoogpotlood en daar heb ik dus ook een serieuze voorraad van!
 
De roze flacon van L'Oreall is een anti-klit spray voor je haar en deze is echt helemaal top. De flacon van Diadermine is een make-up remover met groene thee en over deze heb ik zo mijn twijfels. Toch verplichte ik mezelf om hem op te maken!
 
Tot mijn grootte spijt maakte ik deze heerlijkeee parfum van Boss op, ik denk dat ik hem wel opnieuw ga kopen!

Natuurlijk maakte ik nog wat kleine verpakkingen op zoals, wattenschijfjes en make-up remover doekjes.
 
En als laatste ook nog twee nagellalremoves, waar ik beide totaal niet over te spreken was!
 
Zo dit waren de producten die ik de afgelopen 2 maanden opgemaakt heb! Welk product raakt bij jullie het makkelijkst op?
 
Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx
Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Leuke spullen heb je opgemaakt! Ik gebruik soms ook de wattenschijfjes van Kruidvat en vind ze prima x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Over die make-up remover spray van diadermine heb ik al meerdere minder goede reacties van gehoord, toch niet kopen dus. Die body cream van Dove lijkt wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen