zaterdag 8 juni 2013

Notitieboekjes all over the place! :D

 
Notitieboekjes, i love them! Ik ben iemand die graag alles noteert en dan heb ik het niet alleen over dingen die ik nog moet, het gaat veel verder. Daardoor houd ik dus ook van deze leuke schriftjes die de dag van vandaag hele leuke uiterlijken hebben.
 
Zelf heb ik zo een stuk of 20 notitieboekjes liggen, maar dit houdt mij helemaal niet tegen om er meer te kopen. Iedere keer wanneer ik een leuk boekje zie neem ik het zonder twijfel mee. Meestal koop ik ze bij de Action (boekjes op de afbeelding hierboven komen dan ook vandaar), zij hebben echt hele leuke design voor nog geen €2, super budget dus!
 
Zelf schrijf ik nooit een notitieboekje helemaal vol, gewoon omdat ik het zonde vind dat hij dan vol is en dat ik hem moet wegggooien. Meestal schrijf ik ze half tot een kwartje vol en grabbel ik dan een andere uit de kast. Ideeën voor mijn blog, schema's met welk artikel welke dag online komt, wishlistjes, schoolwerk planningen en nog veel meer schrijf ik dagelijks neer in een notitieboekje.
 
Deze boekjes zullen nooit in mijn handtas ontbreken. Ik krijg nu eenmaal soms een idee en dan moet ik dar vlug noteren of ik ben het kwijt!
 
Ik ben zoals jullie al hebben gelezen helemaal in love met notitieboekjes en jullie? Kunnen jullie ook niet zonder deze boekjes in je tas? Laat het mij weten! wanneer ik leuke reactie's krijg zal er binnenkort een leuke winactie online komen met een aantal leuke boekjes! :D
Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx
Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Ik ben lichtjes verslaafd aan notitieboekjes. Ik schrijf héél veel op en dan zijn zulke boekjes echt handig. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er laatst heel veel weggedaan, maar die van de hema word ik nooit zat. :) die hebben tenminste ook een beetje kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen