vrijdag 7 juni 2013

Yves Rocher | Lipbalm ~ Nutri Repair!

Follow on Bloglovin
Lipbalsems, ik ben er dol op! Ik kan er nooit genoeg van hebben! De geuren, de kleuren en soms zelfs de smaken kan ik gewoon niet weerstaan. 2 Lipbalsems die je samen meot gebruiken om er beter effect te hebben had ik nog nooit gezien! Daarom was ik erg benieuwd toen ik dit setje op www.yvesrocher.be zag staan en nam ik ze natuurlijk mee!
 
Ze zien er heel mooi uit vind ik zelf. Het gele en bruine past echt bij elkaar en maakt het een echt setje. Het is en draaisysteem, handig, net hetzelfde als de dop, deze blijft heel goed zitten en de kleuren erop zijn gewoon leuk! Ik heb deze een aantal keren gebruikt en ik bewaar ze in mijn slaapkamer-verzorging-bakje en vindt ze hiervoor het best geschikt! Beiden bevatten ook geen parabenen!

De NUTRI lipbalsem bevat amandelolie en hoort je lippen te voeden. Dit zegt Yves Rocher:
"Deze voedende lippenbalsem is verrijkt met amandelolie. De lippen worden gevoed en voelen weer prettig en zacht aan."

De REPAIR lipbalsem bevat karitéboter en is speciaal voor droge lippen. Dit zegt Yves Rocher:
" De Herstellende lippenbalsem met karitéboter herstelt droge lippen en laat ze direct weer comfortabel aanvoelen. "
 
De stick zelf is een soort was-achtige structuur met een over-heerlijke geur! Beiden zijn ze heel makkelijk uit te smeren en je voelt ze ook echt op je lippen zitten, maar toch is het niet storend. Na een aantal minuten is de lipbalm helemaal ingetrokken.
  • Nutri doet echt wel wat hij zegt, je lippen voelen zacht en gevoed aan. Deze is ideaal om te gebruiken voor het slapen!
  •  
  • Repair vind ik even goed, maar met een ander doeleind. Deze gebruik ik wanneer mijn lippen echt heel droog zijn en hiervoor werkt hij ook perfect. 2 dagen aanbrengen en mijn lippen zijn terug normaal. Ook deze lipbalm gebruik ik het liefst voor het slapen gaan.
En zo zien ze eruit op mijn lippen, gewoon een licht glansje. Meer vind ik ook totaal niet nodig voor een lipbalsem die je 's nachts gebruikt

Beide zijn zeker 2 nieuwe favorieten in mijn nachtkastje-verzorging-bakje, ik zou ze zeker opnieuw kopen en kan ze iedereen aanraden. Ze kosten op de webshop van Yves Rocher per stuk €1,75 en zijn zeker meer waard van een kleine €2

Voordelen
- kleine prijsje
- handige/mooie verpakking
- beiden hebben een goed resultaat
- ruiken heerlijk
- bevatten geen parabenen

Nadelen
- kleine prijs alleen via de webshop


Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx
Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf de bruine met karitéboter heel vaak gebruikt van Yves Rocher en daar was ik altijd zeer tevreden over. Wel leuk dat ze hem nu in een nieuw jasje hebben gestoken. De geur ervan vind ik ook heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen