donderdag 6 juni 2013

jCat Beauty| Roll It Up Auto Lip liner - Amaranth Pink


Ik ben niet zo voor lipliners, meestal vind ik ze te hard of net weer te licht. Om het makkelijk te zeggen, ik vind nooit de kleur die bij mij past! Ik was op zoek naar een lief roos kleurtje met een mooie ondertoon. Toen ik een tijdje geleden bij Boozyshop bestelde en deze zag dacht ik: 'Dit  perfecte kleur voor mij! Ik was al een tijdje opzoek naar een is hem!' Maar is het ook echt de kleur die ik zoek? Lees snel verder!
 
De verpakking vind ik er heel stijlvol uitzien, zwart met rode letters en de kleur achteraan het potlood afgedrukt. Dit vind ik altijd handig zo weet je meteen welke kleur je moet nemen en hoef je niet telkens de dop eraf te halen. Over de dop gesproken, eerst wil ik even zeggen dat hij goed sluit en dus niet loskomt en het is een roll it up. Dit wil dus zeggen dat je het potlood naar boven moet rollen en dat je het dus niet hoeft te slijpen, hier ben ik zelf voorstander van! Ik vind potloden slijpen echt onnodig en irritant, ik zou eerder voor een draaisysteem zoals deze kiezen.
 
De kleur ziet er op het eerste zicht al heel goed uit, een mooi roos kleurtje met een licht paarse ondergrond, precies zoals ik zocht! Maar is hij even mooi op de swatch. en het allerbelangrijkste hoe ziet hij eruit op mijn lippen? Kijk dan snel verder!
WAUW! Wat een mooie kleur, ik ben helemaal in love. De kleur is zoals ik al zei prachtig. Zoals je op de vorige foto kan zien is het een lief roos kleurtje maar heeft het toch ook pit door de heel lichte paarse ondergrond (dit is op deze foto het beste te zien). Wat mij wel opviel tijdens het swatchen op mijn hand is dat het potlood nogal scherp en hard aanvoelt als jullie begrijpen wat ik bedoel. Benieuwd of dit ook zo op mijn lippen is.
 
 
 
Op mijn lippen is hij -gelukkig- even mooi als hoe hij eruit ziet. Helemaal de kleur waar ik op zoek naar was! Wel vind ik het potlood nog even scherp en hard als op mijn hand. Misschien wel een beetje jammer, maar de mooie kleur maakt het allemaal goed!
 
Ik ben zeker tevreden met dit lippotlood, meerderdeels omdat ik eindelijk het kleurtje heb gevonden waar ik toch al een aantal maanden naar zocht. Ik weet de prijs niet meer helemaal, maar ik kan jullie wel vertellen dat het onder de €3 was! Super budget dus voor zo een mooi kleurtje! Je kan hem verkrijgen via www.boozyshop.com of ze hem in de winkels in BelgiĆ«/Nederland verkopen betwijfel ik.
 
Voordelen
- Prachtige kleur
- Leuke verpakking
- Roll up systeem
- Dop komt niet los
 
Nadelen
- Enkel verkrijgbaar via webshop
- Voelt hard en scherp aan op de lippen

Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee?
Liefs xx
Liesbeth

4 opmerkingen:

  1. Jammer dat hij scherp aanvoelt, maar de kleur is echt prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur van het potlood vind ik echt heel erg mooi! Wel jammer dat die hard en scherp aanvoelt op de lippen.

    BeantwoordenVerwijderen