zaterdag 29 juni 2013

E.L.F. | Poeder kwast & 3 in 1 kwast (gelaat)!

Follow on Bloglovin


Make-up kwasten, je hebt ze in allerlei kleuren, formaten, merken, kunststoffen en toch vind ik het moeilijk om de 'perfecte' kwast te vinden. Ik heb deze 2 kwasten van ELF ongeveer 4 maanden getest, de reden waarom ik zo lang heb gewacht om er een review over te schrijven is omdat ik zeker wou weten dat de kwast er na een aantal maanden/na een aantal keer wassen nog even goed uitzag. Lees snel verder voor mijn mening!


De kwasten hebben een plastic beschermhoesje en dit vind ik heel erg makkelijk om mee te nemen, zo voorkom je dat er rare deukjes of kreukjes in de haren komen.


Beide kwasten hebben een wit handvat en hebben synthetische haren, en de haren hebben een rood-bruine kleur. Het witte handvat vind ik er persoonlijk heel elegant uitzien, maar het nadeel eraan is dat de kwast snel vuil wordt. Denk aan nog wat eyeliner op je vinger en dat hangt dan ook direct aan je kwast. De kwasten liggen ook heel goed in de hand.


Als eerste heb ik de poederkwast, en hier heb ik eigenlijk niet zo heel veel over te zeggen. Het is gewoon een prima kwast die super zacht aanvoelt op je gezicht. Hij neemt genoeg poeder op en brengt deze zeer gelijkmatig en egaal aan op je gezicht.


En dan hebben de 3 in 1 gezichtskwast, dit is een multifunctionele kwast. Producten die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken, i love it! Deze kwast kan je niet alleen voor poeder maar ook voor blush en bronzer gebruiken. Zelf heb ik hem geprobeerd, om mijn foundation/concealer te setten, om mijn blush aan te brengen maar ook voor mijn bronzer. Op het moment gebruik ik hem het meest voor blush maar ook voor bronzer en het setten van foundation/concealer werkt hij perfect. Deze kwast is zeker een nieuwe favoriet!

En dan nog even een belangrijk detail, hoe zijn ze na een aantal keer te wassen? Ik moet zeggen dat ze er nog heel goed uitzien, ze hebben nog steeds dezelfde vorm, zonder deukjes in de haren. Wat ik wel minder vind is dat er redelijk veel haren uitvallen. Maar al bij al ben ik zeker tevreden over beide kwasten


Voordelen
- Doen beide goed hun werk
- Zien er na een x keer wassen nog heel goed uit
- Hebben beide een beschermhuls
- Zien er elegant uit
- Voelen zacht aan
- Super goedkoop

Nadelen
- Kwast (handvat) wordt snel vuil
- Er vallen redelijk veel haren uit
- Enkel te verkrijgen via de webshop


De kwasten van ELF zijn verkrijgbaar op www.eyeslipsface.be en kosten €1/stuk.

 Liefs xx
Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. De kwasten zien er goed uit en lijken mij ook erg fijn. Alleen jammer dat ze toch wel wat haren verliezen.

    BeantwoordenVerwijderen