maandag 1 juli 2013

Spam je blog! #2

Follow on Bloglovin

Vandaag is het weer eens tijd om spammen!! Ik lees graag nieuwe blogs en ook leer ik graag nieuwe webshops kennen, hiervoor is een spam je blog artikel natuurlijk helemaal geschikt. Jullie weten hoe het in zijn werk gaat, promoot je webshop/website/blog zoveel mogelijk! Ik neem op iedere blog/shop/.. een kijkje !


Have fun and spam on!

  photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

6 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Mijn beautyblog:
  http://www.nail-gloss.blogspot.com

  Mijn webshop:
  http://www.mardymakeupshop.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Momenteel loopt er een leuke winactie. Kom dus zeker een kijkje nemen! Liefs, Vanessa x

  http://vanessablogt.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk.. ik blog over beauty en fashion op http://beautytalk.be, maar ook reviews en personal stuff! Je kan me volgen op FB, twitter en Bloglovin! Ik heb onlangs een pagina aangemaakt voor alle Belgische en Nederlandse Beautybloggers, je kan de link van je artikel op deze FB pagina achterlaten! https://www.facebook.com/beautybloggerspagina
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay, ik love spam artikelen!

  Mijn blog is www.younailedit.net, een blog over voornamelijk nailart. Maar je ziet ook een hoop andere dingen voorbij komen! M'n blog is van tijd tot tijd vrij persoonlijk, dit kenmerkt You Nailed It als 'mijn' blog en uitlaatklep. Zie ik je daar? ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yay leuk !
  mijn blog is : totallydanique.blogspot.nl
  over beauty,lifestyle,fashion en euuhh van alles hihi !
  op dit moment staat er ook een win - actie online waarbij je
  een sleek blush by 3 palette naar keuze kunt winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik spam mee !:) Mijn blog gaat over beauty en lifestyle, Http://www.dreamxlovely.blogspot.com ik zou het erg leuk vinden als jullie en bezoekje zouden brengen en me eventueel willen volgen!

  Liefs, Http://dreamxlovely.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen