zaterdag 15 juni 2013

Inspiration | Make-up stash opbergen!

Follow on Bloglovin

Jij hebt zoveel verschillende manieren om je make-up op te bergen. Je kan kiezen voor een kast, mandjes, organizebakjes, ladebakjes, en nog veel meer. Ik vind het zelf heel leuk om te kijken hoe anderen hun make-up opbergen en daardoor doe ik zelf ook nieuwe idee├źn op mijn stash op te bergen. Vandaag laat ik jullie wat inspiratie foto's zien, kijk dus snel verder! :D

De indelingen lijken mij hierbij heel handig, ook het tafeltje zelf is heel mooi.

Dit zou ik zelf ook nog graag willen, vooral voor losse oogschaduws en lipproducten vind ik dit heel handig en ook vooral mooi.

Een kast als deze is ook altijd mooi, het is dan maar 1 lade maar het ziet er wel naar uit dat er veel inpast. Maar ook de indeling ziet er heel handig uit. Het glas bovenop de tafel vind ik ook heel leuk.

Hoe origineel is dit? Super handig dat je je make-up er door kan zien!

Dit ziet er heel handig uit, en dan heb ik het over de indelingen. Maar je moet het echt wel ergens opzetten en dat kan veel plaats innemen!

Deze vind ik zelf een van de mooiste die ertussen zitten, vooral de spiegel met de lampen is heel mooi!Mandjes om iets in op te bergen zijn ook altijd heel handig. Dit systeem gebruik ik zelf ook maar dan wel met andere producten, namelijk: gezicht verzorgingsproducten, haarspullen en spulletjes die ik graag op mijn nachtkastje heb staan.

Super grootte opbergtafel en super mooi. Zo eentje zou ik zelf ook wel graag hebben. De indeling ziet er heel handig uit en vooral heel ruim.

Dit vind ik een heel mooie manier op kasten op te bergen!

Deze is ook 1 van mijn favorieten, ruimte genoeg in de lade. En hoe de paletten opgeborgen zijn is ook heel mooi!

Zo dit waren mijn foto's, welke vind jij het mooiste?


 Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee? 
 Liefs xx 
Liesbeth

2 opmerkingen: