donderdag 20 juni 2013

Kruidvat | 3 x handcrème !

Follow on Bloglovin

Een aantal weken geleden kon ik deze 3 kopen voor €3, natuurlijk twijfelde ik geen seconde en nam ik ze mee. Vandaag review ik ze één voor één voor jullie, lees snel verder!

Van links naar rechts: Sensitive, Rosen & Nacht - handcréme. De verpakking van de tube's vind ik écht heel leuk, ze zijn groot en voelen heel zacht aan (en dan heb ik het over de verpakking zelf). Op de achterkant staat ook wat informatie + de ingrediënten. De kleuren vind ik ook heel erg passen bij het soort crème.

Nog een pluspunt aan de verpakking is de handige dispenser, je hebt net genoeg op je handen. 

De nacht handcrème is een crème speciaal voor 's nachts te gebruiken en ik moet toegeven dat ik over deze toch niet helemaal tevreden ben. Hij ruikt heel erg chemisch, voelt erg plakkerig aan en trekt heel langzaam in. Ook is de substantie erg dik en is daarom ook niet makkelijk om open te smeren. Ik heb ook niet echt het gevoel dat er iets veranderd aan mijn handen. Deze zou ik volgende keer zeker aan de kant laten liggen.

Nog even de ingrediënten.

De rosen handcrème is dan weer totaal anders, deze is echt mijn favoriet van de drie. Hij ruikt heerlijk naar rozen, de substantie smeert makkelijk open en trekt snel in. In tegenstelling van de nachtcrème is deze totaal niet plakkerig. Hierbij heb ik echt het gevoel dat hij iets doet met mijn handen en ze voelen dan ook duidelijk zachter aan.

En ook de ingrediënten.

Dan als laatste de sensitive handcème. Deze is eigenlijk net hetzelfde als de Rosen, behalve dat deze geen geur bevat. Deze handcrème is bedoeld voor de gevoelige handen (en dan denk ik aan winter wanneer je handen echt over the top droog zijn) en hij doet zijn werk goed. Tijdens de winterperiode kan ik bijna geen handcrème verdragen gewoon omdat mijn handen dan echt gevoelig zijn en deze helpt mij hier echt wel bij. Hij maakt mijn handen na enkele malen gebruiken super zacht en irriteert ze niet.

En dan ook nog de ingrediënten, zoals je ziet bevat deze er veel meer dan de 2 vorige. Dat komt natuurlijk omdat deze speciaal voor de gevoelige handen is.

Ik kan iedereen de Rosen & Sensitive handcème zekier aanraden, ze hebben een aangename substantie, smeren makkelijk open en trekken snel in. De nachtcrème kan je beter laten liggen.Liefs xx
Liesbeth

1 opmerking:

  1. Heb de roze handcrème ook al gehad en was er zeer tevreden over. Momenteel gebruik ik er eentje van Zalando. Ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen