donderdag 27 juni 2013

Nivea | Aqua effect dagcrème droge en gevoelige huid!

Follow on Bloglovin 


Dagcrème vind ik echt een heel belangrijke stap bij het aanbrengen van je make-up, het voedt niet alleen je huid maar maakt hem ook zacht en helemaal egaal. Een tijdje geleden was ik helemaal 'into' dagcrème testen en daarom ga ik jullie vandaag wat meer vertellen over deze van Nivea.


De verpakking vind ik er vrij standaard maar mooi uitzien. De roze dop vind ik een heel leuk detail. Deze dagcrème is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid tot droge huid, hij zou je huid 24 moeten hydrateren en hem daar nog eens bovenop super zacht maken!


De dop is helemaal perfect, met deze heb ik serieus nog nooit voor gehad dat ik te veel / te weinig crème had, altijd de perfecte hoeveelheid! Ook vind ik dit soort doppen Hygiënischer


Op de achterkant vind je wat handige informatie.

De substantie van dagcrème is niet te dik en smeert echt heel gemakkelijk open. Ook laat hij geen vette laag achter en trekt hij mega snel in! De geur is vrij standaard en zeker niet storend!

I'm in love! Wat een wonderspul. Mijn huid totaal veranderd sinds ik deze dagcrème ben gaan gebruiken. Ik heb minder last van puistjes of onzuiverheden en ook ziet mijn huid er veel egaler uit. Ik heb zelf een zeer gevoelige huid en ook droge huid, maar bij deze heb ik totaal geen last van irritatie en ook zorgt hij ervoor dat mijn droge huid super zacht gaat aanvoelen!

Voordelen
- maakt je huid egaler
- vermindert puistjes en onzuiverheden
- heeft een vrij nutrale geur
- handige dop 
- geen irritatie
- maakt een droge huid zachter

Nadelen
ik heb eigenlijk geen nadelen en dit vind ik echt heel raar! Deze dagcrème is gewoon super en ik kan hem zeker aan iedereen aanraden!

Deze dagcrème kost €8,45 en is verkrijgbaar bij Kruidvat!

 Liefs xx 
Liesbeth

2 opmerkingen:

  1. Heb deze ook al gehad en hij is erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijne dagcrème! Ik heb toch vaak dat ik nog irritatie krijg van producten die speciaal voor de droge en gevoelige huid zijn, maar voor de prijs kan ik deze zeker wel een keer gaan proberen.

    BeantwoordenVerwijderen