woensdag 26 juni 2013

Max | Pressed Powder Foundation ~ 261 Nude

Follow on Bloglovin
Het is over het algemeen wel bekend dat de make-up van Action voor de lage prijs vrij goed is. Daarom probeer ik ook iedere keer een paar leuke dingetjes te scoren bij mijn bezoek aan Action om te reviewen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Pressed Powder Fondation. Lees snel verder!

Wat ik een groot pluspunt vind is dat Action alles goed inpakt met karton enz, zo voorkom je natuurlijk dat je iets koopt en dat het al gebruikt blijkt te zijn. Verder staat er ook nog wat uitleg op, zoals: dat de poeder Aloƫ vera & Vitamine E bevat.

Het doosje zelf vind ik er niet zo spectaculair uitzien. Het is zwart met het logo erop. Ik vind het er persoonlijk nogal goedkoop uitzien. Wat ik wel leuk vind is dat je de kleur erdoor kan zien.

Achteraan staat nog wat informatie zoals: ingrediƫnten, inhoud, houdbaarheidsdatum, de kleur (again) en dat het dierproefvrij is! :D

Binnenin de poeder zit nog een spiegeltje en dit is altijd handig! De poeder ziet er vrij goed uit, over naar de swatch!

Wauw, er komt heel veel af en de kleur is ook helemaal perfect. Ook op je gezicht is deze poeder super! Hij matteert je huid en geeft geen raar effect. Ik gebruik deze meestal zonder foundation omdat het eigenlijk een poederfoundation is, en de dekking is echt heel goed. Hij verbergt je puistjes en onzuiverheden prima en geeft je een egale teint!

Voordelen
- goed verpakt
- Niet op dieren getest
- Heel goedkoop
- Makkelijk verkrijgbaar
- Bevat een spiegel
- Matteert je huid
- Perfecte dekking

Nadelen
- Verpakking ziet er nogal goedkoop uit

Hebben jullie al ervaring met deze poeder? Liefs xx 
Liesbeth

3 opmerkingen:

  1. Heb hem zelf ook! Best fijn voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, maar hij ziet er wel erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen