vrijdag 12 juli 2013

NYC | City Proof 8hr lipgloss ~ 452 Perpetually Hot Pink!

Follow on Bloglovin


Ik had nog geen eerdere ervaring met de liglossjes van NYC, dus ik nam deze graag mee naar huis om hem te testen voor mezelf en natuurlijk ook voor jullie.


De verpakking ziet er alvast veel belovend uit, een zwarte dop met daaronder een transparant gedeelte waardoor je de kleur makkelijk kan zien. Op de lipgloss staat het logo en wat uitleg over de lipgloss. Hij zou 8uur moeten blijven, dit betwijfel ik.


De applicator ziet er zeer handig en goed bruikbaar uit, ik vind een plat sponsje dat wat meer naar boven staat altijd handig. Wanneer het sponsje recht zou staan zou je het niet mooi kunnen aanbrengen en zou je ook boven je lippen zitten.


Ik koos voor de kleur 452 Perpetually Hot Pink, een knallende roze kleur met een prachtige goudachtige shimmer erin.


De swatch ziet er heel goed uit, de kleur is zeker heel intens en heeft veel pigment. De kleur is ook echt 'hot pink'. Wat ik ook merk is dat hij niet zo plakkerig is en dan weet je vast wel over wat ik het heb. Je kans soms van die glossjes hebben die echt heel sticky aanvoelen maar dat heeft deze gelukkig niet!


Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen, isn't it lovely? Ik hou echt van deze lipgloss en zal hem dan ook heel veel dragen. Het is een vrij opvallende kleur en wanneer ik mijn lipgloss lade opendoe springt deze er dan ook meteen uit, maar dat vind ik er juist zo goed aan! Het is eens iets anders dan altijd nude glossjes! NYC beweert dat hij 8 uur lang op zijn plaats blijft zitten, maar daar ben ik het niet mee eens. Integendeel zelfs, na een halfuurtje zie je er bijna niets meer van. Op zich vind ik dit niet zo een héél groot minpunt, doe je hem onderweg gewoon even opnieuw aan.

Voordelen
- Veel pigment
- Budgetproof
- Is niet heel plakkerig
- Handige applicator
- Makkelijk verkrijgbaar
- Prachtige kleur met mooie gouden shimmer

Nadelen
- Blijft niet heel lang zitten


Ik ben zeker tevreden over deze lipgloss en ik zou zeggen hij is zeker het proberen waard. Ik denk ook dat de kleur veel mensen zullen passen! Deze lipgloss is verkrijg bij Kruidvat en kost €3,79
2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een erg leuk kleurtje! Voor de lippen vind ik roze sowieso de mooiste kleur samen met koraal. Wel jammer dat die niet zolang blijft zitten als dat ze beloven, maar ik ga daar toch altijd al vanuit bij een lipgloss. Het vaker aanbrengen vind ik ook geen probleem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi kleurtje! jammer dat die snel eraf gaat

    BeantwoordenVerwijderen