zaterdag 24 augustus 2013

Fashion trend | Broeken met aztec print YAY or NAY ?!

Follow on Bloglovin

De aztec broeken zie je altijd maar meer en meer voorbij komen. Afgelopen weekend was het op de plaats waar ik woon kermis er stonden dus allemaal leuke kraampjes op straat. Bij 1 kraampje werd mijn aandacht enorm getrokken door een aztec broek, ik twijfelde altijd of ik er eentje zou kopen omdat ik niet echt wist of ik het zo dragen en of ik zelf mooi vond. Toen ik zag dat de broek maar €15 was besloot ik om ze toch maar mee te nemen om het 'eens uit te proberen'. Hieronder staan een aantal foto's van hoe andere meiden ze combineren.

Deze combinatie vind ik er heel leuk uitzien, vooral de tas maakt het helemaal af!

Ook deze look met de schoene vind ik heel mooi!


En zo doe ik het!

Ik vind de broeken nu ik er zelf eentje heb heel mooi en ze staan gewoon super leuk, deze broeken laten mij uit mijn comfort zone gaan en dat vind ik zo leuk eraan!! Ik draag ze meestal onder een zwart topje/shirtje met daarboven een jeans jasje en een paar zwarte ballerina's of zwarte hakken zoals je op bovenstaande foto's kan zien!

Voor mij zijn de aztec broeken zeker een dikke YAY, maar wat vinden jullie daar nu van? Zou jij zo een broek op een gewoon normale dag dragen en met welke shirtje zou je het combineren? Laat het me zeker in de comments weten!

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de broeken met een aztec print wel heel erg leuk. Ik weet alleen dat het mij niet zo mooi zou staan doordat ik behoorlijke stevige bovenbenen heb en een aztec patroon ze dan nog steviger zou laten lijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof, absoluut yay! Wel met een rustige (zwarte) kleur er op :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk vel vestje er op staat geweldig

    BeantwoordenVerwijderen