vrijdag 23 augustus 2013

Persoonlijke update | Welcome back nosepiercing! =D

Follow on Bloglovin

Als jullie dit artikel hebben gelezen konden jullie al zien dat mijn neuspiercing was uitgevallen in mijn slaap en tegen ik wakker werd was het gaatje helemaal dicht! Het klinkt heel raar maar ik heb er echt een hele week depri van gelopen ik vond het zo jammer dat ze eruit was dus ik kon niets anders doen dan ze opnieuw laten piercen!


Dat heb ik dus ook gedaan ik heb ze afgelopen zaterdag opnieuw laten piercen, eigenlijk moet ik schieten zeggen want ik liet het gewoon op de markt doen met een pistool en ik was maar €6 kwijt! Ik heb er totaal geen problemen mee gehad, de eerste keer was hij trouwens ook geschoten en toen had ik ook niets van problemen en was hij na 2 weken al zo goed als genezen!

Ik ben dus super happy dat ik ze terug heb en ga er nu voor ik ga slapen altijd een plakkertje opdoen zodat hij er zeker niet terug kan uitvallen. Deze tip kreeg ik van Lies en daarvoor wil ik haar nog eens bedanken! Ik zou graag een filmpje maken met mijn ervaring van mijn piercing(s), als jullie dit ook leuk zouden vinden laat het me dan zeker weten!

Wat vinden jullie van een neuspiercing?


 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen:

  1. Ik hou niet zo van neuspiercings, ik vind piercings in het oor wel heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel graag gedaan! Ik hoop dat het voor jou net zo goed zal werken als dat het voor mij deed. Ik zou het zeker wel leuk vinden om een filmpje te zien met jouw piercing ervaringen.

    BeantwoordenVerwijderen