woensdag 7 augustus 2013

Mijn alles door elkaar wishlist #1

Follow on Bloglovin

Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien die ik graag aan mijn stash wil toevoegen. Gewoon als tussendoortje tussen de reviews en ook voor wat afwisseling! Kijk snel verder!


Op mijn lijstje staan een aantal massaolie's waaronder deze van Kneipp. Dit is de Passievrucht - grapefruit olie die je ene vrolijk gevoel zou moeten geven.

Deze parfum staat er al zolang, ik vind dit echt een wintergeur dus ik heb mezelf beloofd dat ik hem voor de winter ga kopen!

Dit is het Storm palette van Sleek en deze bevat heel mooi grijs/blauw tinten die mij heel erg aanspreken. Bij mijn volgende online make-up bestelling zit deze er zeker bij!

Eigenlijk wil ik al deze bodybutters want die van The Body Shop zijn echt super fijn, binnenkort toch maar is gaan inslaan voor als de winter er terug aankomt!

Dit is de bed & body mist van Rituals en deze wil ik heel graag zodat ik 's avonds voor het slapen gaan lekker tot rust kan komen.

Ook dit is een massageolie van Rituals, en deze zou naar het schijnt heel lekker ruiken dus die wil ik wel eens proberen!

En als laatste nog de stippling brush van Real Techniques, deze wil ik heel graag hebben zodat ik er cream producten zoals blush, ... mee kan aanbrengen, daar blijft hij heel goed voor te zijn!

En dit was alweer mijn wishlist, wat staat er op jullie wishlist?


 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. mooie wishlist! het storm palette is een aanrader! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke producten op je wishlist! De parfum vind ik er heel mooi uitzien en lijkt mij ook erg lekker ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen