dinsdag 6 augustus 2013

Yves Rocher | Retrotropical (LE) doucheshampoo!

Follow on Bloglovin


Vandaag heb ik nog eens een review voor jullie. Ik ga jullie mijn mening vertellen over de doucheshampoo uit de Retrotropical LE van Yves Rocher. Kijk snel verder!


Het flesje ziet eruit zoals we van Yves Rocher gewoon zijn. De kleuren en het logo zijn super vrolijk en doen mij ook echt aan 'tropical' denken, ook de blauwe dop vind ik een heel leuk detail! Het is een doucheshampoo dus dat wil zeggen dat je hem zowel voor je lichaam als voor je haar kan gebruiken!  Dit zegt Yves Rocher:
" Als een verkwikkende, tropische regenbui... Laat u verleiden door de zonnige, sensuele frisheid van deze rijkelijk schuimende bodyshampoo. "

Ook de dispenser is zoals we gewoon zijn, handig en zuinig in gebruik!Spijtig genoeg is deze dop even moeilijk te openen als de rest van de douchegels van YR! PS: Heb jij ook het probleem dat je die doppen altijd zo moeilijk open krijgt laat dat dan even weten bij de comments, weet ik zeker dat het niet aan mij ligt! 

Hier zie je een close-up 'Retrotropial' logo, zoals ik al zei het is ook echt tropical zeker met de bloemen en de pappegaai! Ook het logo zelf vind ik heel leuk! Deze doucheshampoo bevat 200ml en is voor €3,90 te koop op www.yvesrocher.be

In de fles ziet de doucheshampoo er koraalkleurig uit maar wanneer hij eruit is ziet hij er gewoon transparant uit. Ik vind het zelf een prima douchegel/shampoo die gewoon goed zijn werk doet, maar dan heb ik het nog niet over de geur gehad ik heb er eigenlijk maar 1 woord voor: HEERLIJK!! De geur ruikt heel tropisch en is gewoon ideaal voor in de zomer! Ik heb deze douchegel afgelopen maand al heel vaak gebruikt en het is gewoon heerlijk om met zo een tropische geur wakker te worden!

Voordelen
- klein prijsje
- bevat 200ml
- ruikt heerlijk
- handige dispenser
- doet zijn werk goed
- logo/verpakking ziet er super leuk uit
- kan als shampoo & douchegel gebruikt worden

Nadelen
- dop is niet handig om open te maken
- klein prijsje alleen maar via de webshop

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. Leuke review! Jammer van die doppen hè, begrijp niet dat ze daar niets aan doen... x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geur lijkt mij echt heel erg lekker van de douchegel. Van de doppen is inderdaad herkenbaar. Ik moet ook altijd veel moeite doen om hem open te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen