vrijdag 2 augustus 2013

New in | Nikon Coolpix L820

Follow on Bloglovin

Een tijdje geleden kocht ik eindelijk mijn nieuwe camera, namelijk de Nikon Coolpix L820 and i'm lovin it! Ik kocht hem samen met nog wat accessoires bij VanEenBorre, deze camera zelfs koste normaal €189 maar er ging 10% korting af dus moest ik €179 betalen.


Zo ziet hij eruit, ik kon kiezen tussen een aantal kleuren maar koos toch voor zwart. Ik vind deze kleur gewoon het beste staan! Hij heeft 16 megapixels en een 30+ optical zoom! Ook heeft hij een uitklapbare flits!

De verschillende knoppen en het scherm! Natuurlijk heeft hij ook een cameramodus. Hiervan verwachte ik niet zo'n heel goede kwaliteit maar deze camera heeft het tegendeel bewezen! Ik vind de filmpjes heel zuiver en ook het geluid is goed! Super!

De lens, zodat mijn lens zeker niet beschadigd! Deze hangt met een draadje vast aan het toestel vast, vind ik zelf heel handig kan ik 'm ook niet kwijt spelen! :p

De (hoe noem je zoiets? xd) hanger voor rond je nek te doen, zo kan hij zeker niet vallen! Is echt heel handig en snijd niet in je nek! 

En als laatste zat dit nog in de doos, een usb kabel + nog een andere kabel.

Natuurlijk moest ik ook een goede stevige opbergtas kopen zodat hij zeker niet zou beschadigen als ik hem meeneem ik mijn tas. Deze was €29,95

En dan nog een oplader + oplaadbare batterijen want deze camera is met batterijen (vind ik opzich niet heel erg) deze was €19,95.

Ik ben super blij met mijn camera en zou hem niet meer kunnen missen! Welke camera hebben jullie?

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

3 opmerkingen:

  1. Nog best goedkoop eigenlijk. De meeste fatsoenlijke camera's leg je wel bijna duizend euro voor neer. Ben benieuwd naar de kwaliteit van de foto's :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar de kwaliteit van de foto's :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Dat is best wel goedkoop! Ik heb de Nikon S6300, een digitale camera die ook mooie foto's maakt. Ik moest 140 euro betalen.. Fijn dat je die camera met korting hebt kunnen kopen! Veel plezier met je camera en ik ben heel benieuwd naar de foto's! :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen